Janek Ledecký - Vánoční turné 2019 Uherský Brod

Janek Ledecký - Vánoční turné 2019 Uherský Brod

Adresa:

Uherský Brod, Mariánské nám. 2187

Termín: 29.11.2019
Vstupné:

550 Kč

29listopad pátek 19:00

Žánr: koncertyPop rock Vánoce

Umělci: Janek Ledecký


Klasické vánoční písničky, ale i hity jako Budu všechno, co si budeš přát, Proklínám nebo Pěkná, pěkná, pěkná a samozřejmě Sliby se maj plnit o Vánocích. To je program, se kterým populární zpěvák Janek Ledecký dokáže vždy před Vánocemi vyprodávat sály v Česku. Na sklonku letošního roku se s populárním programem vrátí do českých měst již po dvaadvacáté.

Vánoční turné Janka Ledeckého nabízejí sérii koncertů s pravou sváteční atmosférou. Ani letošní rok se tradice nezmění. V každém městě zpěvák navíc přivítá speciálního hosta v podobě smyčcového kvartetu M. Nostitz Quartet a Jankových hudebních kolegů baskytaristy Davea Mendéze, bubeníka Hanze Sedláře a klávesisty Pavla Muchy, které doplní dívčí vokály. Lidé uslyší nejen písně Ryba rybě, Sliby se maj plnit o Vánocích, ale také Na ptáky jsme krátký a další,“ popisuje promotér Vánočních koncertů Michal Kindl.

Janek Ledecký je český zpěvák, kytarista a skladatel, který po studiu na gymnáziu Sladkovského, ještě za socialismu, vystudoval Právnickou fakultu UK. Od roku 1982 hrál ve skupině Žentour. Od roku 1992 působí sólově. Hrál také...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Uherský Brod

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Janek Ledecký -...

Vila VyšehradLuhačovice (13 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (13 km)

Wellness & SPA Hotel Augustiniánský DůmLuhačovice (13.2 km)