Svatoanenská slavnost baronky Hauptové

Svatoanenská slavnost baronky Hauptové

Adresa:

Zlín, Soudní 1

Termín: 27.7.2019
Vstupné:

120 kč

27červenec sobota 18:00

Žánr: festivalyslavnosti historie


Už potřetí zpestří prázdninový program na zlínském zámku obnovená tradice letní slavnosti. Svatoanenská slavnost baronky Hauptové odkazující k posledním majitelům zámku proběhne na jeho nádvoří v sobotu 27. července 2019 od 18 hodin. Během večera nabídne vystoupení cimbálové muziky, besedu s historikem Zdeňkem Pokludou a na závěr jazzový koncert. Slavnost je součástí Zámeckého kulturního léta.

Původní letní slavnosti pořádal už na konci 19. století baron Štěpán Haupt, poslední ze šlechtických majitelů zámku, k poctě své ženy Anny. Do jejich současné podoby byly obnoveny v roce 2017. V 18 hodin zahájí slavnost vystoupení cimbálové muziky. O hodinu později bude následovat vyprávění zlínského historika a spisovatele Zdeňka Pokludy, které se bude věnovat historii zámku. A na závěr se mohou návštěvníci těšit na jazzovou hudbu v podání klavíristy Štěpána Holíka a jeho hostů.

Vstupné na Svatoanenskou slavnost baronky Hauptové činí 120 Kč, místa je možné rezervovat předem na telefonním čísle 602 560 020. V případě nepříznivého počasí bude program z nádvoří přesunut do vnitřních prostor.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Svatoanenská slavnost...

Villa MemoriesZlín (5.5 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.5 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.5 km)