Výstava moje tělo ve zlatém jablku

Výstava moje tělo ve zlatém jablku

Adresa:

Zlín, Náměstí Míru 174

Termín: 5.7.2019 21.7.2019
Vstupné:

zdarma

5čvc - 21čvc celý den

Žánr: výstavy


Unikátní výstavu pro zvídavé děti si od 5. do 21. července připravilo obchodní centrum Zlaté jablko ve Zlíně. Díky ní si mohou malí návštěvníci vyzkoušet roli lékařek a lékařů a hravou formou objevovat, jak fungují jednotlivé orgány lidského těla. Interaktivní výstava Moje tělo se ve Zlíně představí vůbec poprvé a bude otevřena denně od 10 do 18 hodin. Organizátoři upozorňují, že počet míst je omezen a proto je k návštěvě nutná registrace předem. Vstup je zdarma.

Neobvyklou příležitost, jak se seznámit s fungováním lidského těla a zahrát si na malé lékaře a lékařky, nabízí dětem od 4 do 11 let obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko. V jeho prostorách se totiž od 5. do 21. července odehraje rozsáhlá interaktivní výstava Moje tělo, která ještě ve Zlíně nebyla.

Na jednotlivých specializovaných stanovištích, která budou rozmístěna po celém obchodním centru, se děti vždy zaměří na objevování jedné části těla – mozku, srdce, svalů či kostry. Na posledním stanovišti je pak čeká operační sál. Vše je koncipováno zábavnou formou, která děti vtáhne do hry.

Výstavy se budou děti účastnit ve skupinkách po 20, a to za doprovodu vyškolených průvodců. Ti děti na začátku vybaví lékařským pláštěm a dalšími nezbytnými pomůckami. V závěru od nich obdrží lékařský diplom jako potvrzení o úspěšném absolvování všech stanovišť, a k tomu i malý dárek.

Expozici je možné navštívit denně od 10 do 18 hodin, skupinky dětí vyrazí za poznáním v každou celou hodinu a jejich objevná výprava potrvá asi 40 minut. Počet míst je omezen a proto je nutná registrace předem, buď online na mojetelo.reenio.cz nebo na místě u hostesky. Účast je pro všechny děti bezplatná. Akce je vhodná pro skupinky i jednotlivce.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Výstava moje tělo ve...

Villa MemoriesZlín (5.4 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.4 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.4 km)