Avarom Dnabseulb

Avarom Dnabseulb

Adresa:

Zlín, soudní 1

Termín: 14.6.2019
Vstupné:

50 kč

14červen pátek 19:00

Žánr: koncerty


Koncert pro všechny příznivce rockové hudby odehrají mladí hudebníci ze základní umělecké školy Morava již tento pátek na nádvoří zámku ve Zlíně. Jejich vystoupení začíná v 19:00 hodin. 

Chlapecký kytarový soubor pod netradičním názvem AVAROM DNABSEULB (čteno pozpátku  Bluesband Morava) představí na zámeckém nádvoří nejen klasické a dobře známé hity (Canned Heat, Neil Young, Chuck Berry, Animals, Lynyrd Skynyrd) ale i další produkci, se kterou vystupují. Jak o sobě sami říkají: „Jsme 7 statečných, kteří rozšiřují kvalitní hudbu mezi veřejnost“. 

AVAROM DNABSEULB jsou hudebníci ze základní umělecké školy Morava, která je školou mladou z roku 2003. Má tři obory - hudební, výtvarný a literárně dramatický. Vyučuje v obcích
v okolí Zlína a ve městě Zlíně. Zejména v menších obcích zaměřuje výuku na dodržení hudebních, řemeslných a místních kulturních tradic.

Koncert se koná v pátek 14. 6. 2019 v 19 hodin na nádvoří Zlínského zámku. V případě nepříznivého počasí bude přesunut do vnitřních prostor. Vstupné je 50 Kč.

 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Avarom Dnabseulb

Villa MemoriesZlín (5.5 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.5 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.5 km)