Amfolkfest

Termín: 26.7.2019 27.7.2019
Vstupné:

sobota/200,-

26čvc - 27čvc celý den

Žánr: festivaly


Je mezinárodní festival pro amatérské kapely, písničkáře a hudebníky.

Festival je součástí programu a cílů SPOLKU AMFOLKFEST. Spolek se zaměřuje na podporu divadla a hudebníků, žánrově se profilujících mimo hlavní proud. Dává jim tak možnost ke zviditelnění se i ke konfrontaci, výměnu zkušeností s dalšími hudebníky a skupinami.

Partnerem festivalu je již léta obec Francova Lhota, pod kterou osada Pulčín spadá. Budovu bývalé školy i přilehlý areál obec v minulých letech zrekonstruovala, a to právě za účelem pořádání kulturních akcí. Amfolkfest – malý festival na konci světa, je podle vyjádření starosty obce akcí stěžejní a pro tamní kulturní život i turistický ruch přínosnou. Návštěvníci k nám přicházejí nejen z našeho regionu, ale i z Čech a Slovenska.

Páteční večer je vždy zaměřen na setkávání hudebníků s posluchači při společném posezení pod názvem „Páteční session“, v sobotu se po poledním odzvonění na pódiu začnou střídat kapely a písničkáři nejen z našeho regionu, ale i z dalších míst České republiky, Slovenska a Polska.

Po skončení hlavního koncertu, který bývá pomyslnou třešničkou na dortu, přichází na řadu každoroční country bál, nebo taneční zábava, která trvá až do časných ranních hodin následujícího dne.

V současné době naši akci navštěvují všechny věkové skupiny a tak máme i pro nejmenší návštěvníky zajištěný doprovodný program. Zároveň se akce stala pro místní obyvatele i srazem rodáků.

Program: Jasoň, Lesantén (Douda band),Veselá bída,Huménečko, Dřevo a struny, Spod Budína (Robert Hulej a spol.) , Žambosi....ŽALMAN a spol.

Country bál: Country bazar

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Francova Lhota

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Amfolkfest

Zámek WichterleSlavičín (20.8 km)

Statek U RajmundaVelké Karlovice (23 km)

Wellness & SPA Hotel Augustiniánský DůmLuhačovice (25.6 km)