Výstava z pohádky do pohádky

Adresa:

Zlín, Náměstí Míru 174

Termín: 14.5.2019 1.6.2019
Vstupné:

zdarma

14kvě - 1čer celý den

Žánr: výstavy


Vzácné kostýmy z českých filmů ze sbírky Barrandov Studia budou až do 1. června 2019 k vidění ve zlínském obchodním a zábavním centru Zlaté jablko. Unikátní expozice s názvem Z pohádky do pohádky aneb cestování napříč filmem je součástí doprovodného programu 59. Zlín Film Festivalu.

Od úterý 14. května budou mít návštěvníci Zlatého jablka možnost prohlédnout si kolekci filmových šatů a kostýmů ze známých českých filmů a pohádek, které pochází z unikátních sbírek kostýmů a rekvizit Barrandov Studia – jedněch z nejstarších, největších a nejvyhledávanějších filmových studií v Evropě. Na výstavě nebudou chybět například kostýmy z pohádky O princezně Jasněnce a létajícím ševci, z filmu Dívka na koštěti, seriálu Návštěvníci nebo oblíbeného českého filmu Zítra vstanu a opařím se čajem. Velkým lákadlem pak bude sbírka kostýmů z filmu Tři veteráni, která patří do Národního kulturního dědictví ČR.

Kostýmní expozice Z pohádky do pohádky aneb cestování napříč filmem ve zlínském Zlatém jablku potrvá od 14. května do 1. června 2019.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

2dub - 31procelý den

, v přízemí administrativní budovy na Vodní ulici č. 1972 Výstava

29červen sobota 09:00

Ubytování v okolí akce Výstava z pohádky do...

Villa MemoriesZlín (5.4 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.4 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.4 km)