7. až 14. května 2021 rozvlní vody českého designu festival Zlin Design Week. Osmidenní program nabídne kromě věhlasných jmen české i světové designérské scény také řadu workshopů, výstav a doprovodný program, účastníci se mohou těšit i na online exkurzi Zlínem.

Zlin Design Week je festival neodmyslitelně spjatý s Univerzitou Tomáše Bati a Zlínem, kde figuruje jako jedna z největších kulturních akcí. Za jeho vznikem stojí myšlenka propojování, sdílení, inspirace a celkové přiblížení designu jako oblasti, která není určena pouze úzké skupině lidí, ale naopak prostupuje život nás všech.

I proto pořadatelé již podvanácté ocení nové talenty tohoto oboru v rámci soutěže Best in Design. Ceny budou uděleny ve třech kategoriích, které letos pojmuly téměř 400 prací z celého světa. Na hodnocení těch nejvíce inovativních a přínosných myšlenek se podílí i zástupci designu ze Zlínského kraje – Richard Vodička z bílovického Egoé studio nebo šéfdesignér Tescomy Ladislav Škoda. Kdo bude držitelem titulu Best in Design 2021 se dozvíte 7. 5. v 19.00 během přenosu na webu a sociálních sítích Zlin Design Weeku, kterým provede herec Jan Cina.

Program bude v následujících dnech pokračovat například Konferencí ZDW 2021. Řečníci jako majitelka slovenské optiky IOKO Dana Prekopová nebo Portugalka Joana Lacerda, která se podílí na propojování oděvního průmyslu s technologiemi, ukáží, jak mohou souznít design a marketing. Na první pohled odlišné, avšak vzájemně velmi prospěšné obory.

Tak vpusťte trochu designu do svých domovů a navštivte třeba online výstavu s desítkami projektů mapujících téma SPOLUPRÁCE, nalaďte se na módní přehlídku 7. 5. ve 20.00, v neděli 9. 5. ve 20.00 si udělejte domácí koncert se skupinou Hello Marcel nebo se zúčastněte některého z workshopů. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce

23úno - 30břecelý den

Dům a zahrada

, Palachovo nám. 80 Výstava

20bře - 7dubcelý den

Photocontest

, Karlovo náměstí 23 Výstava

7duben neděle 10:00

Ubytování v okolí akce LIVE stream - Zlín...

Villa MemoriesZlín (5.6 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.4 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.4 km)