Lážo Plážo Fest 2021 - Otrokovice

Lážo Plážo Fest 2021 - Otrokovice

Adresa:

Otrokovice, tř. Tomáše Bati

Termín: 26.6.2021
Vstupné:

440 Kč

Žánr: festivalypop rock hudba koncerty

Umělci: Mig 21Horkýže SlížeWohnoutPokáč


Lážo Plážo Fest se přesouvá na rok 2021

Pořadatelé potvrdili, že se jim podařilo zajistit na příští rok většinu letošních headlinerů – Mig 21, Horkýže Slíže, Wohnout nebo písníčkáče Pokáče. K nim postupně ohlásí dalších osm vystupujících a novinky, kterými chtějí po loňském prvním ročníku festival posunout zase na vyšší úroveň. Vstupenky zůstávají nadále v platnosti, pokračuje také jejich předprodej.

Lážo Plážo Fest je městský hudební festival zahajující sezonu open-air akcí ve Zlínském kraji. Koná se v prostředí otrokovického přírodního koupaliště Štěrkáč a kombinuje aktivní odpočinek se zábavou. Po úspěšném prvním ročníku plánovali organizátoři festival posunout opět dále, bohužel z důvodu vládních nařízení museli přistoupit ke kompletnímu přesunu na rok 2021. Nový termín pořádání je tedy sobota 26. června 2021.

Hudební program LPF na sobotu 26. června 2021 (zatím potvrzené kapely): Mig 21, Horkýže Slíže, Wohnout, Pokáč.

Mig 21 je česká rocková hudební skupina, jejímiž členy jsou Jiří Macháček (zpěv), Pavel Hrdlička (klávesy), Jan Hladík (bicí), Tomáš Polák (kytara) a Tomáš Kurfirst (baskytara). Charakteristickým znakem jejich textů je...
Horkýže Slíže je slovenská hudební skupina z Nitry, která vznikla v roce 1992. Dvakrát získala platinovou desku. Jejich hudba je označována jako punková, punk rocková, nebo jednoduše rocková.
Wohnout je česká hudební skupina z Prahy. Tvoří ji bratrská dvojice Jana a Matěje Homolových, baskytarista Jiří Zemánek a bubeník Zdeněk Steiner.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Otrokovice

Podobné akce

21čer - 22čercelý den

20červenec sobota 20:00

Ubytování v okolí akce Lážo Plážo Fest 2021...

Villa MemoriesZlín (12.3 km)

Vila VyšehradLuhačovice (20.9 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (21 km)