Interfotoklub Vsetín 2018

Interfotoklub Vsetín 2018

Adresa:

Vsetín, Horní náměstí 2

Termín: 27.1.2019 31.3.2019

27led - 31bře celý den

Žánr: výstavyumění fotografie morava zimní výstavy jarní výstavy


Dům kultury Vsetín ve spolupráci s Muzeem regionu Valašsko zve na slavnostní zahájení výstavy vítězných kolekcí jubilejního – 30. ročníku mezinárodního bienále fotografické soutěže INTERFOTOKLUB VSETÍN 2018. Vernisáž se uskuteční v neděli 27. ledna od 15 hodin v Mramorovém sále vsetínského zámku. Na programu je předání cen za nejúspěšnější fotografie a hudební vystoupení Naty and Gents.

Výstava je tvořena ze dvou kolekcí prezentovaných v Galerii Stará radnice a v Zámecké galerii vsetínského muzea. Na zámku bude kromě oceněných fotografií k vidění i projekce dalších soutěžních snímků.

První mezinárodní přehlídka amatérských fotoklubů se ve Vsetíně konala před 50 lety – v roce 1963. V současnosti je fotografický salon Interfotoklub Vsetín otevřen jak amatérským, tak i profesionálním fotoklubům a jednotlivým fotografům z celého světa a je rozšířen také na oblast digitálních snímků. Kromě tradičních sekcí byla pro 30. ročník nově zvolena i specifická sekce hudební-koncertní fotografie, v níž zlatou medaili získal Němec Holger Buecker za snímek "Niklas Kahl of Lord of the Lost".

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Interfotoklub Vsetín...

Rožnovské pivní lázněRožnov pod Radhoštěm (16.3 km)

Wellness resort EnergeticRožnov pod Radhoštěm (17.8 km)

Rekreační středisko RetasoHorní Bečva (21.9 km)