Městský ples již tradičně v Holešově zahajuje plesovou sezonu. Nejinak tomu bude také v nadcházejícím roce. Jedenáctý Reprezentační ples města je naplánován na 19. 1. 2019 a slibuje kvalitní hudební program i skvělou zábavu. Hlavním hostem a zároveň moderátorem celého večera bude Vladimír Hron, který se proslavil účinkováním v zábavném pořadu Šance, kde předvedl svoje věrné imitační schopnosti a pohybové nadání. Později začal moderovat pořad JSOU HVĚZDY, KTERÉ NEHASNOU, následovaly HVĚZDY LETÍ DO STOLETÍ a ABECEDA HVĚZD. Vyniká především jako vynikající hudební imitátor, protože svými hlasivkami dokáže věrně napodobit jak světové, tak i domácí hudební hvězdy napříč všemi žánry. Také na holešovský ples si připravuje několik pěveckých vystoupení.

Kapelou večera bude mladá kapela, která boří zavedené bigbandové zvyky – Red Socks Orchestra, která již v létě na náměstí předvedla svůj talent i temperament, a roztančila celé náměstí. V jejich repertoáru nechybí jazz, rock, big beat, swing, waltz, rock'n'roll, pop i disco. Můžeme se tak těšit na příval energie.

Atmosféru pak bude dotvářet také cimbálová muzika Stanislava Gabriela, o předtančení se postará tradičně taneční škola Mědílkovi. Chybět nebude ani bohatá tombola s hlavní cenou v podobě elektro kola. V ceně vstupenky budou mít všichni návštěvníci rautovou večeři, která se bude podávat v New Drive Clubu.

Vstupenky jsou již v prodeji v Městském informačním centru Holešov, Golden Apple Cinema Zlín a Infocentru Kroměříž.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

3květen pátek 14:30

MAJÁLES UTB

, Hlavničkovo nábř. 5675 Festival