Citron Tublatanka - Březolupy

Citron Tublatanka - Březolupy

Adresa:

Březolupy , Březolupy 477

Termín: 16.3.2019
Vstupné:

590 Kč

16březen sobota 20:00

Žánr: koncertyRock Hard rock Heavy metal Alternativní rock

Umělci: CitronTublatanka


Československé hudební legendy vyráží po roce opět na společné turné po České republice s názvem Souboj Rebelů Tour 2019! Na jaře letošního roku rockové kapely odehráli mimořádně úspěšné turné, na kterém vyprodali jedenáct hal v České republice a proto se znovu sejdou, aby pokračovali v tomto fenomenálním úspěchu! Nenechte si ujít tento poctivý rockový nářez plný energie, který odstartuje 16.3.2019 ve Sportovní hale v Březolupech!

Na jarním turné vznikla společná skladba - duet Maťa Ďurindy a Láďi Křížka''Silní a nezlomní'' o Česko - Slovensku a o přátelství mezi oběma státy, která zazněla na závěr každého koncertu a fanoušci ji uslyší i v druhé části turné. Na turné Souboj Rebelů Tour 2019 čeká fanoušky nová, monstrózní scéna plná skvělých efektů a novych videoanimací. Citron představí a nabídne nový singl, který bude předzvěstí nového studiového alba. Fanoušci si zároveň budou moci koupit nové mini DVD Tublatanka / Citron, které se natočilo letos v pražské Malé Sportovní hale. Máte se zkrátka opět na co těšit!

Česká hudení skupina Citron je legendou československého hard rocku a heavy metalu. Její historie, která sahá až do roku 1976 by se dala rozdělit dvě období. První érou je období blues rockového Citrónu (s dlouhým „ó“)...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Březolupy

Podobné akce

9květen čtvrtek 19:30

17květen pátek 15:00

Monster Meeting Open-Air

, Tyršovo nábř. 5497, Zlín 1 Koncert

17květen pátek 15:00

Monster Meeting Open-Air

, Tyršovo nábřeží 5497 Koncert

Ubytování v okolí akce Citron Tublatanka -...

Vila VyšehradLuhačovice (13.5 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (13.5 km)

Wellness & SPA Hotel Augustiniánský DůmLuhačovice (13.7 km)