Veselé vánoční hody - Vsetín

Veselé vánoční hody - Vsetín

Adresa:

Vsetín , Náměstí Svobody

Termín: 16.12.2019 21.12.2019
Vstupné:

zdarma

16pro - 21pro celý den

Žánr: ostatní akceVánoce folklor jarmark řemesla rodina děti zdarma hudba kluziště bruslení charita


Kluziště i nová edice vratných kelímků bude zpestřením letošních Veselých vánočních hodů, které pořádá Dům kultury Vsetín ve spolupráci s Městem Vsetín od 16. do 21. prosince. Během šestidenní akce v prostoru mezi Svárovem a náměstím Svobody bude pro návštěvníky kromě jarmarku s vánočním zbožím a pochutinami připraven také bohatý kulturní program v podání jak profesionálních kapel, tak i místních skupin a umělců.

V pondělí 16. prosince vystoupí Fleret se Zuzanou Šulákovou, o den později Martin Chodúr s kapelou MACH, ve středu zazpívá Markéta Konvičková, čtvrtek bude patřit Petru Vondráčkovi a skupině Lokomotiva. V pátek se ve Vsetíně představí zpěvačka Olga Lounová s kapelou Louners a o sobotní závěr Veselých vánočních hodů se postará Pavel Novák s kapelou Black Rose, po němž bude následovat „Živý Betlém". Předpokládaný začátek vystoupení je vždy v 16.30 hodin.

Hudebními „předskokany" výše zmíněných umělců budou zájmové spolky a hudební tělesa ze Vsetína či blízkého okolí. Přijďte vždy od 15.30 hodin podpořit děti z pěveckého sboru Trávníček, z pěveckého sboru Masarykova gymnázia, žáky sólového zpěvu ze Základní umělecké školy Kostka, pěvecký sbor Polanka nebo pěvecké sdružení valašských učitelek.

Tradiční součástí akce je také Dětské vánoční městečko, které se uskuteční v pátek 20. a v sobotu 21. prosince. Je určeno k předvánočnímu prodeji zboží, které vyrobí a nabídnou nakupujícím děti. Výtěžek je určen na charitativní účely na podporu rodiny Elišky Kneblové se zdravotním postižením.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Veselé vánoční hody...

Rožnovské pivní lázněRožnov pod Radhoštěm (16.7 km)

Wellness resort EnergeticRožnov pod Radhoštěm (18.2 km)

Rekreační středisko RetasoHorní Bečva (22.3 km)