Knihotrh ve zlatém jablku

Knihotrh ve zlatém jablku

Adresa:

Zlín, náměstí Míru 174

Termín: 2.11.2018
Vstupné:

zdarma

2listopad pátek 15:00

Žánr: ostatní akce


Stovky knih za skvělé ceny nabídne podzimní dobročinný KnihoTrh. Dvacet korun z každé prodané knihy bude tentokrát věnován sedmnáctiletému Jakubovi z Kroměříže s dětskou mozkovou obrnou. Příležitost podpořit dobrou věc se naskytne v pátek 2. listopadu od 15 do 19 hodin v prostorách obchodního centra Zlaté jablko ve Zlíně.

Pravidelná charitativní akce KnihoTrh se na podzim vrací do Zlatého jablka. A s ní opět mnoho zajímavých knih z druhé ruky, které si budou moci milovníci literatury koupit za velmi příznivé ceny. Ty nejlevnější kousky pořídí už od třiceti korun.

Důležitější je ale dobročinné zaměření prodeje. Dvacet korun z každé knihy je určeno pro Jakuba Lagu, který od narození trpí dětskou mozkovou obrnou. Získané peníze jeho rodině pomohou financovat nákladné rehabilitace či nákup potřebných kompenzačních pomůcek.

KnihoTrh již tradičně organizuje Zlínský nočník, knihy k prodeji zajistili Knihomilové, dobročinný obchod Dobroděj a Dotek Vizovice. Spolupořadatelem je také obchodní centrum Zlaté jablko, kde budou v pátek 2. listopadu od 15:00 do 19:00 hodin knihy čekat na své nové majitele.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce