Království etikety - Zámek Lešná Zlín

Království etikety - Zámek Lešná Zlín

Adresa:

Zlín, Lukovská 112

Termín: 14.9.2019 15.9.2019

14zář - 15zář celý den

Žánr: ostatní akceděti rodina netradiční prohlídky akce v přírodě


Království etikety, kde se děti naučí vybranému chování, otevírá opět v září své brány. Zámek Lešná v areálu Zoo Zlín chystá ve dnech 14. a 15. září speciální víkendový program pro rodiny s dětmi. V interiérech zámku se návštěvníci přenesou do pohádkového království, kde vládne král Ludvík, kterého trápí jeho rozmazlená dcera princezna Koloběžka.

Princezna porušuje snad všechna pravidla slušného chování, prohání se po celém zámku na své koloběžce a před králem se schválně schovává. Navíc má přijet vzácná návštěva, bohatá tetička Mildred, která velmi úzkostně dbá na ta nejpřísnější pravidla etikety. Král se bojí, aby mu dcerka neudělala ostudu a tak prosí děti, aby mu společně s průvodkyní pomohly princeznu Koloběžku najít a napravit její chování. Průvodkyněmi dětí se stanou dvorní dáma, vychovatelka nebo královská kuchařka. Po úspěšném absolvování všech úkolů v královském paláci obdrží děti řád „Mistr Etikety“.

"Pohádkové" prohlídky zámku se konají 14. a 15. 9. od 9.30 do 16.00, v půlhodinových intervalech. Program je vhodný pro děti od 3 do 10 let.
Rezervaci pro skupiny je možné zajistit na adrese divilkova@zoozlin.eu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Království etikety -...

Villa MemoriesZlín (3.5 km)

Vila VyšehradLuhačovice (17.9 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (17.9 km)