Večerní cyklojízda městem - Kroměříž

Večerní cyklojízda městem - Kroměříž

Termín: 14.9.2018

14září pátek 18:30

Žánr: sportrodina děti


Zveme Vás na večerní cyklojízdu nasvícenou Kroměříží. Sraz účastníků je v pátek 14. září 2018 v 18.30 u pódia na Velkém náměstí. Z náměstí vyjíždíme 18:45 hod. tak přijeďte včas!

A kudy se pojede? Vyrazíme kolem zámku, Bajdy a dále přes Kojetínskou ulici celým průtahem města až ke křižovatce u nádraží, kde zabočíme doprava. Po ulicích Stoličkova, Skopalíkova a Ovocná budeme pokračovat přes les Zámeček až do záhlinického pivovaru, kde budou opět probíhat hasičské závody. Zde bude možnost občerstvení. Navíc se tam potkáme s dalšími cyklo-nadšenci z Otrokovic a Zlína.

Trasa je dlouhá 10 km a je vhodná i pro děti od 10 let. Bezpečnost při průjezdu městem zajistí doprovod městské policie. Návrat individuálně po vlastní ose, případně vlakem ze Záhlinic v 22.18 (s přestupem v Hulíně, přeprava kol ve vlacích pouze do vyčerpání kapacity).

Nad rámec standardní výbavy doporučujeme vzít s sebou maximum různých svítítek, blikátek a reflexních materiálů. Nezapomeňte také zvonky a troubítka. Zkrátka ať je nás vidět a slyšet!

Kdo má tričko z jarní kampaně "Do rachoty kolem KM 2018", tak si ho v pátek na cyklojízdu oblečte na sebe!

Pořádá spolek Kolem KM u příležitosti Evropského týdne mobility 2018. Akce se koná jen za příznivého počasí.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Kroměříž Akce v obci Kroměříž

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Večerní cyklojízda...

Villa MemoriesZlín (20 km)

Theatre HotelOlomouc (33.2 km)

Vila VyšehradLuhačovice (34 km)