Svatováclavské slavnosti Kroměříž 2018

Svatováclavské slavnosti Kroměříž 2018

Adresa:

Kroměříž, K Výstavišti 4069/8

Termín: 22.9.2018
Vstupné:

400 korun

22září sobota 12:00

Žánr: koncerty


V sobotu 22. září se kroměřížské výstaviště již popáté promění ve Svatováclavské slavnosti piva. Návštěvníci festivalu se mohou těšit na špičkovou hudbu, pivní speciály moravských pivovarů, podzimní gurmánské pochoutky či pivní soutěže. 

Hudební program si vezme na starost špičková folk-rocková skupina z Úval Divokej Bill, legenda československého hard rocku Citron, šumperská kapela O5 a Radeček, zábavná partička Děda Mládek Illegal band a excelentní zpěvák Kamil Střihavka se skupinou Leaders!

Poprvé se na výstavišti otevře druhá stage, která bude hostit to nejlepší z Kroměřížska a okolí. Vystoupí přerovská pop-rocková skupina Kowall Company(která vydala již dvě výborná CD), skvělý písničkář a zakladatel projektu Hrátky s kytarovými drátky Petr Konečný, mladé punk-rockové uskupení z Kroměříže DneskaNe (předskokani Rybiček 48, Pekaře, Reflexy a dalších), mimořádně nadaní hudebníci z kapely Minami a závěr celého festivalu bude patřit těm nejlepším rockovým hitům v podání kroměřížské zábavové kapely Polygon.

Svatováclavské slavnosti piva se na výstavišti v Kroměříži uskuteční v rámci Dnů českého piva, vyhlášených Českým svazem pivovarů. Návštěvníci se mohou těšit na spousty pivních speciálů, zejména od moravských pivovarů Zubr, Holba a Litovel, ale i od lokálních minipivovarů.

Zábavu návštěvníci zažijí na adrenalinovém kolotoči „Move it“, vyzkouší si, jaké to je být závodníkem moto GP na opravdovém simulátoru supersportovního motocyklu a jako na divokém západě si budou připadat na zábavné atrakci simulátoru lasování pohyblivého telete.

Svatováclavské slavnosti jsou open-air hudební festival. Areál výstaviště ovšem poskytuje rozlehlé kryté přístřešky až po pět tisíc návštěvníků. V případě nepříznivého počasí se tedy návštěvníci mají kde schovat a načerpat síly. Pro návštěvníky bude navíc zdarma k dispozici parkoviště s kapacitou dva tisíce míst.

Nejen malí hudební fanoušci mohou využít sousední Dětský svět Kroměříž, který nabízí desítky vnitřních i venkovních atrakcí. Během Svatováclavských slavností budou mít dospělí návštěvníci vstup do Dětského světa zdarma. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Kroměříž

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Svatováclavské...

Villa MemoriesZlín (19.5 km)

Vila VyšehradLuhačovice (33.1 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (33.2 km)