Gipsy jazz Honzy Včelaře na zlínském zámku

Adresa:

Zlín, soudní 1

Termín: 18.8.2018
Vstupné:

50 kč

18srpen sobota 19:00

Žánr: koncerty


Závěrečný prázdninový koncert čeká na návštěvníky zlínského zámku v sobotu 18. srpna. V 19 hodin začíná vystoupení zlínského kytaristy Honzy Včelaře a jeho přátel s hudbou ve stylu gipsy jazz. Večer je součástí pestrého Zámeckého kulturního léta, které zlínskému publiku připravilo řadu netradičních kulturních zážitků.

Poslední příležitost poslechnout si letos v létě hudbu na nádvoří zámku osloví zejména milovníky živých a nespoutaných rytmů. Energický gipsy jazz známého kytaristy Jana Včelaře a jeho hudebních přátel v akustickém podání dvou kytar a kontrabasu rozproudí krev určitě všem.

Hudební trio vychází z odkazu velikána francouzského gipsy swingu Django Reinhardta, jehož skladby tvoří hlavní náplň repertoáru. Hudebníci ovšem produkují i skladby dalších významných autorů tohoto žánru a věnují se taktéž interpretaci skladeb stylu bossanova, které ovšem stylově přibližují právě gipsy swingovému cítění. 

Koncert začíná na nádvoří zlínského zámku v sobotu 18. srpna v 19 hodin. V případě nepříznivého počasí se přesouvá do velkého sálu ve 2. poschodí zámku. Vstupné činí 50 Kč, rezervace míst jsou možné na tel. 602 560 020.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce