Amfolkfest: Malý festival na konci světa

Termín: 28.7.2018
Vstupné:

200

28červenec sobota 12:00

Žánr: festivalyfolkcountry


LEGENDÁRNÍ KAPELA FOLK TEAM ZAHRAJE NA PULČÍNSKÉM AMFOLKFESTU Vsetín - 23. ročník tradičního festivalu Amfolkfest se v malé osadě Pulčín na Hornolidečsku uskuteční v sobotu 28. července. Akce s přídomkem „malý festival na konci světa“ přivítá české i slovenské hudebníky napříč žánry jakou jsou folk, country, bluegrass a místy se přiblíží až k rockovým melodiím. Hlavní hvězdou festivalu bude letos legendární Folk Team.

V nabitém programu si každý milovník folku najde své oblíbené melodie. Vystoupí dívčí kapela ze Vsetína Spolek vdolek, mladoboleslavská Isara balancující na hraně folk-world music, na folk-bluesovou strunu zahraje kapela Alibaba z Olomouce. Dále se návštěvníci mohou těšit na kvartet 4Susan, který připomene tvorbu nezapomenutelné Zuzany Navarové, přijede také oblíbený Svaťa Kotas band hrající vlastní songy na pomezí bluegrassu, folku a novoakustické hudby.

Každý rok si ze Slovenska najde cestu zakládající skupina Jasoň a letos se představí i další slovenský zástupce seskupení Archivny Chlapec. Jako hlavní host vystoupí kapela Folk Team hrající už od roku 1974. Folkrockoví muzikanti Roman Venclovský, Ivan Huvar a Pavel Kopřiva jsou zárukou výjimečného zážitku. Na závěr čeká všechny návštěvníky oblíbený country bál v podání vsetínské Atapany.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Francova Lhota

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Amfolkfest: Malý...

Zámek WichterleSlavičín (20.8 km)

Statek U RajmundaVelké Karlovice (23 km)

Wellness & SPA Hotel Augustiniánský DůmLuhačovice (25.6 km)