Slovácké léto 2020 - Uherské Hradiště

Slovácké léto 2020 - Uherské Hradiště

Adresa:

Uherské Hradiště, různá místa

Termín: 3.7.2020 12.7.2020
Vstupné:

zdarma

3čvc - 12čvc celý den

Žánr: festival hudba rodina děti soutěže a hry sport koncerty zdarma


Slovácké léto už od roku 2008 vždy na začátku prázdnin roztančí a rozhýbe Uherské Hradiště. Z jednorázové víkendové akce volejbalových nadšenců, kteří toužili jen tak si zahrát v centru města za doprovodu kapely kamarádů, se stala respektovaná desetidenní sportovně-hudební událost, která každoročně vítá desetitisíce návštěvníků.

Slovácké léto se tradičně odehrává vždy na úvod léta v historickém srdci Uherského Hradiště na Masarykově náměstí, v posledních letech ale expanduje i na spoustu dalších sportovišť v širokém okolí. Základem programu jsou desítky sportovních turnajů pro profesionály i amatéry. Vysoké oblibě se těší Žhavé běhy na 5, 10 a 21 kilometrů, prestižní volejbalový Super Cup nebo noční volejbalové turnaje. V roce 2019 se Slovácké léto přestěhovalo i na řeku Moravu, když poprvé hostilo i atraktivní závody mořských skifů a dračích lodí.

Součástí Slováckého léta je doprovodný program pro celou rodinu a všechny generace. Během uplynulých ročníků na festivalu vystoupila řada známých hudebních hvězd, například Mandrage, No Name, Rytmus, Monkey Business, Katapult, Ewa Farná, Desmod, Mňága a Žďorp nebo Mirai, pravidelně se vrací slovenští Iné Kafe, a mnoho dalších. Nechybí ani dětské dny a sportovní a zábavné programy pro nejmenší.

Večerní kulturní program je zpoplatněn symbolickým vstupným, které putuje přímo na podporu vystupujících hudebních interpretů.

Podrobný bohatý program na jednotlivé dny

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

21čer - 22čercelý den

28čer - 7čvccelý den

20červenec sobota 09:00

JojkoFest 2024

, Okružní 3699, DiscGolf Jižní svahy Ostatní

Ubytování v okolí akce Slovácké léto 2020 -...

Vila VyšehradLuhačovice (22.7 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (22.7 km)

Vinný sklep KrýsaKyjov (22.8 km)