Roh hojnosti

Roh hojnosti

Adresa:

Bystřice nad Pernštejnem, Nový dvůr 318

Termín: 28.10.2017 29.10.2017

28říj - 29říj celý den

Žánr: festivaly


Víkend gastronomických specialit. Celkem čtyři restaurace pro Vás připraví degustační speciality, které doplní vína z Moravy nebo pivo z místního minipivovaru centra Eden. Při této příležitosti připraví náš sládek speciální várku polotmavého piva podle receptu, který vznikl již v roce 1526. Recept na pivo pochází z Německa a největší oblibě dosáhl v období baroka. A na co se můžete po celý víkend těšit?

Kromě ochutnávky gastronomických specialit budete moci ochutnat dobroty z podzimní sklizně. V zámečku na Panském dvoře proběhne koncert barokní hudby. Z lip na nádvoří se přes noc stanou stromy obžérství, ze kterých si budou moci návštěvníci utrhnout lísteček, za který dostanou v některém z našich stánků občerstvení.

Pro zakončení sezóny si děvčata z naší jízdárny připraví Svatohubertskou jízdu v dobovém oblečení. V laboratoři budou po celý víkend probíhat zábavné pokusy, kterými nás provedou vidátoři z Vida centra z Brna. Ukázky tvorby - food carving. Horácká vesnička ožije, do jejích chaloupek se nastěhují řemeslníci. Strašidelný statek. Statkář odjel do města na jarmark a v jeho stavení se zabydlela strašidla. Přijďte se podívat jak se nám ve statku vyřádila.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

22červen sobota 13:30

22červen sobota

Bernard Fest

, Horní náměstí Festival

26čvc - 27čvccelý den

4čvc - 6čvccelý den

Ubytování v okolí akce Roh hojnosti

Western - Šiklův Mlýn s.r.oMoravec (7.4 km)

Wellness Hotel MartaTři Studně (15.9 km)

Zámek Žďár nad SázavouŽďár nad Sázavou (23.6 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?