Wůdštok na psím kruháči 4!

Wůdštok na psím kruháči 4!

Termín: 25.8.2017 26.8.2017
Vstupné:

180

25srp - 26srp celý den

Žánr: rockfolkfestivalbluespunkfilm


Čtvrtý ročník toho nejpohotovějšího festivalu na Vysočině je po roce zase tady! Jakmile se prázdninové radovánky s opalováním u vody, opékáním špekáčků a letními láskami nachýlí ke konci, nezapomeňte na tuto sladkou srpnovou tečku.

Náš tým si pro vás letos připravil opravdu vychytaný line-up i s návštěvou ze zahraničí. Nejvýraznější hvězdou ročníku 2017 se stane slovenská punkrocková kapela Iné Kafe, kterou doplní jihlavská hip-hopová skupina Pio Squad, pražská SODOMA&GOMORA v čele s rapperem Řezníkem nebo písničkář Xavier Baumaxa. Z Berlína si k nám udělá výlet také Angličan Brandy Row, který namíchá koktejl blues, folku a rock´n´rollu.

Kromě nových jmen se na pódiu vystřídají i některé domácí kapely, a to Rabies, Ecce Homo a Babylon. Wůdštok na psím kruháči zůstává již tradičně dvoudenní akcí. Hlavní večer 26. srpna si zpestříme ještě o pátek 25., tedy o takzvaný Předkruháč. Kromě hudebních vystoupení si atmosféru okořeníme také díky Cafe Biograf z Brna. Kluci nám kromě léty prověřených filmů dovezou také výběrovou kávu.

Kromě jiného se budete moct pobavit v originální FunZóně, kde si chvíli zkrátíte ping-pongem, fotbálkem či u fotostěny. Budete moct vyzkoušet taky originální fotbalový slalom nebo jedinečnou virtuální realitu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Wůdštok na psím...

Western - Šiklův Mlýn s.r.oMoravec (8.6 km)

Wellness Hotel MartaTři Studně (15.9 km)

Zámek LetoviceLetovice (22.8 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?