KoresponDance 2017

KoresponDance 2017

Termín: 7.7.2017 10.7.2017
Vstupné:

250 – 700

7čvc - 10čvc celý den

Žánr: festivalyTanec


Mezinárodní festival současného tance a pohybového divadla KoresponDance se po roce vrací do Žďáru nad Sázavou, aby svou radostí z pohybu, umění a sdílení jedinečných kulturních zážitků spojil širokou veřejnost se začínajícími i etablovanými performery z mnoha zemí světa.

Návštěvníci budou moci zhlédnout představení ze tří kontinentů – Evropy, Ameriky a Afriky. Hlavním motivem letošního ročníku je spojení pohybového umění s architekturou – KoresponDance tak svým programem připomíná Rok českého baroka, kterého se Žďár nad Sázavou, známý nejen pro svůj nově zrekonstruovaný barokní zámek, kde se akce odehrává, ale také např. Santiniho klášter na Zelené hoře, aktivně účastní.

Po celé čtyři dny na návštěvníky festivalu čeká také bohatý doprovodný program pro celou rodinu, dokreslující atmosféru barokního 18. století. Děti se mohou těšit na prezentace projektu Škola tančí, na příměstský tábor nebo taneční, hudební a herecké workshopy. To vše v krásných kulisách Zámku Žďár, obklopeného přírodou a nabízejícího zábavu i poučení, které se snoubí například v jeho unikátním Muzeu nové generace.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Žďár nad Sázavou Akce v obci Žďár nad Sázavou

Podobné akce

22červen sobota 13:30

22červen sobota

Bernard Fest

, Horní náměstí Festival

26čvc - 27čvccelý den

4čvc - 6čvccelý den

Ubytování v okolí akce KoresponDance 2017

Zámek Žďár nad SázavouŽďár nad Sázavou (67 metrů)

Resort ErichŽďár nad Sázavou (5 km)

Wellness Hotel MartaTři Studně (13.7 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?