Pelíšek fest

Pelíšek fest

Termín: 1.7.2017 2.7.2017
Vstupné:

100,150,200,250,300

1čvc - 2čvc celý den

Žánr: festivalpro děti

Umělci: NebePaulie GarandSto ZvířatVojta Kotek


Prázdniny v Bystřici nad Pernštejnem tradičně zahájíme festivalem Pelíšek fest, a to již jeho 10. ročníkem!

Přijďte si poslechnout skupinu Nebe, které právě vydalo nové album s názvem Souřadnice. Jistě však uslyšíme i další hity jako je Pláštěnky, Vteřina, Zkus na chvíli lhát a další.

Neomylně zaujme i beatmaker a raper Paulie Garand s jeho hity jako je Boomerang, Hladina či Play.

Kdo by neznal divoké stádečko Sto zvířat? Přijďte si zaskotačit v dokonalém rytmu ska. Přijďte na Noc s operní pěvkyní nebo nebo snad Hraju na klavír v bordelu?

Bonbonkem bude jistě i relativně nová pražská skupina TH!IS, která však již stačila předskakovat Wohnout. Fanynky jistě potěší, že na basu si bublá herec Vojta Kotek.

Milovníky tvrdší muziky jistě potěší malé zpestření ve formě D.O.P. Ostrost a syrovost jejich kytar snad dostatečně rozpálí Pelech. Na závěr nám zahrají žďárští AirBack, která si stále drží dominantní postavení v rámci zábav na Vysočině.

Věříme, že se podaří připravit inovovaný a příjemný doprovodný program jak pro dospělé, tak pro děti. V jednání je např. roadshow firmy Cetin, jejíž obsahem bude stánek s virtuální realitou.

Nebude chybět ani venkovní LED obrazovka, kde se budou střídat videa toho, co se děje v digitálním kině s hrami pro děti. Pro nejmenší zde bude skákací hrad s obsluhou od firmy E.on. Ve spolupráci s Lezci Vysočiny je připravena mobilní lezecká stěna i jiná lanová zpestření. Samozřejmostí je bohaté občerstvení.

Kapela Nebe vyjela v první polovině roku 2014 na Siluety tour společně s plzeňskou kapelou Mandrage. V červenci a srpnu byla pak nepostradatelnou součástí Kryštof kempů. Mezi tím stačila vydat také novou desku s názvem Než se...
Paulie Garand, vlastním jménem Pavel Harant, je český rapper a producent. Působí pod vydavatelstvím Ty Nikdy Label, pod kterým v roce 2010 vydal album Harant a v roce 2012 album V hlavní roli. Společně s Lipem tvoří rapový projekt BPM...
Sto zvířat je česká klubová kapela hrající hudbu obvykle žánrově zařazovanou jako ska. Byla založena roku 1990 v Praze na základech rock'n'rollového bandu Matěj Čech.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

22červen sobota 13:30

22červen sobota

Bernard Fest

, Horní náměstí Festival

26čvc - 27čvccelý den

4čvc - 6čvccelý den

Ubytování v okolí akce Pelíšek fest

Western - Šiklův Mlýn s.r.oMoravec (8 km)

Wellness Hotel MartaTři Studně (15.7 km)

Zámek LetoviceLetovice (23.5 km)