Laura a její tygři

Laura a její tygři

Adresa:

Třebíč, Podzámecká niva 1

Termín: 18.8.2016

18srpen čtvrtek 20:00

Žánr: koncertyrockpop

Umělci: Laura a její tygři


Mimořádný koncert ve znamení 30. výročí skupiny za účasti dvou bývalých „Laur“ Ilony Csákové a Lenky Nové.

Černé kalhoty a funky drive černé brýle a soulová naléhavost černé kravaty a jazzová elegance bílé košile a rocková energie. Na konci roku 1985 Karel Šůcha inspirován novelou Williama Saroyana Tracyho tygr zakládá v Neprakta klubu v Mostě rockovou skupinu Laura a její tygři.

Dívčí jméno Laura evokuje něhu a krásu, tygři jsou symbolem nezkrotnosti a divokosti, černé brýle, bílé košile, černé kravaty a černé kalhoty vytváří nezaměnitelnou image skupiny. Fenomenální nástup Laury a jejích tygrů předznamenal více než 30 letou koncertní historii kapely. Neúnavný hledač talentů Karel Šůcha v Lauře a jejich tygrech vychoval řadu významných osobností českého kulturního života ­ např. Ilonu Csákovou, Martina Poštu, Miloše Vacíka, Dana Nekonečného, Lenku Novou a mnoho dalších.

V současné době kapela vystupuje ve složení: Karel Šůcha – basa, zpěv, Lucie Bakešová – zpěv, Miroslav Návrat – bicí, Kamil Janský – saxofon, Milan Král – pozoun, Radek Němec – trubka, Ondřej Fišer – kytara, Ondřej Ekrt – kytara, Tomislav Zvardoň – kytara alternace.

Na konci roku 1985 Karel Šůcha inspirován novelou Williama Saroyana Tracyho tygr zakládá v Neprakta klubu v Mostě rockovou skupinu Laura a její tygři. Dívčí jméno Laura evokuje něhu a krásu, tygři jsou symbolem nezkrotnosti a...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Třebíč Akce v obci Třebíč

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Laura a její tygři

Western - Šiklův Mlýn s.r.oMoravec (35.7 km)

U ProkopůŘásná (35.9 km)

Vinařství LintnerKyjovice (38.1 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?