Pohádková říše zahalená do čokolády

Pohádková říše zahalená do čokolády

Adresa:

Kamenice nad Lipou, Masarykova 362

Termín: 15.8.2016 21.8.2016
Vstupné:

Dospělý 180,-- Dítě 145,--

15srp - 21srp celý den

Žánr: ostatní akcepro dětigastro


Když Pohádkovou říši zaplní dobroty a čokoláda teče proudem…

Kdy jindy vzít děti na výlet do Pohádkového království Fábula, než při týdnu čokolády. Spojením dětských atrakcí, divadla, živých pohádkových bytostí, marcipánových a čokoládových dílen a spousty sladkých i jiných dobrot, to vše na tvářích vašich dětiček vykouzlí ten nejšťastnější výraz. Připraveny jsou také workshopy, ukázky cukrářského umění, výstava čokolády, stánkový prodej a další.

Není člověka, který by nemiloval čokoládu!

Myslíte si, že v letních horkých dnech nebudete mít na čokoládu ani pomyšlení? Omyl! Ochladíme vás ledovými čokoládovými nápoji, koktejly a čokoládo-zmrzlinovými kombinacemi ve všech možných variantách. Přijďte si užít celodenní zábavu a doprovodný program pro děti i dospělé. Čekají vás workshopy, degustace, vaření s čokoládou, výstava a prodej čokolády, cukrovinek a fábulových dobrot. V tvořivých dílničkách si můžete vyzkoušet práci s marcipánem i originální čokoládové nápady.

Váš výlet a rodinná zábava bude opravdu bohatá, protože pohádková vesnička skřítka Fábuly má připravené samozřejmě i tradiční prohlídky pohádkového sklepení a spoustu volnočasových aktivit pro děti i rodiče, jako např. obří společenské hry, mini ZOO, království hlavolamů, zámecké bludiště, atd.

Festival čokolády v pohádkové říši osladí i tematická divadelní představení, jako: Jak se Otesánek přejedl čokoládou, Jak koťátko mělo chuť na čokoládové mlíčko, O čokoládovém koblížku, či Čokoládová chaloupka a Ježibaba. A komu už za celý den u Fábuly poleze čokoláda ušima, může zabloudit do hostince u loupežníka Bambitky. Tam si totiž na sladkosti moc nepotrpí a na stůl vám donesou pořádný kus masa.

Areál zábavního parku Pohádkového království skřítka Fábuly je pro prázdninový festival čokolády jako stvořený. Nachází se totiž venku i pod střechou a některé prastaré budovy říše skýtají takový chládek, že i v těch nejteplejších dnech vám u nás bude nádherně.

Jestli tedy nevíte, kam o víkendu s dětmi, zvolte celodenní výlet do Pohádkové říše Fábula.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pohádková říše...

Resort JohankaKamenice nad Lipou (3.2 km)

Resort Svatá KateřinaKaliště (14.7 km)

U ProkopůŘásná (24 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?