Ať žijí strašidla!

Ať žijí strašidla!

Adresa:

Kamenice nad Lipou, Masarykova 362

Termín: 18.7.2016 24.7.2016
Vstupné:

Dospělý 180,-- Dítě 145,--

18čvc - 24čvc celý den

Žánr: ostatní akcepro dětipohádka


Kdo se bojí, nesmí do lesa…

Využijte krásný tip na výlet – Tento týden vás v Pohádkové říši kouzly pobavíme, ale i některým naučíme. Skřítek Fábula pořádá rej strašidýlek, a proto pozval na návštěvu i věhlasného čaroděje z říše českých pohádek. Budeme hrát divadlo, čarovat, tančit v maskách kouzelných bytostí a vše zakončíme vyhlášením missáka v kategorii nejkrásnější strašidýlko Pohádkové říše Fábula. V žádném případě však nebudeme nikoho strašit.

Největší zázraky vždy samozřejmě zmůže čistá láska, ale často je třeba k dobrému konci i prokázání odvahy, důvtipu a upřímného srdce. A to vše budete muset, milí návštěvníci tento týden v Pohádkové říši mít. Dobrodružnou cestou plnou úkolů, hádanek a nástrah, kterou pro vás nachystal nejvyšší čaroděj ze světa pohádek to vše začne…

Snad žádná česká pohádka se neobejde bez kouzelných bytostí a strašidýlek. Přijďte si s nimi zadovádět!

Rodičové, pokud si chtějí vaše děti užít program na maximum, nezapomeňte je přistrojit do kostýmů strašidýlek. Na všechny mrňousky, kteří se na dnešní kulturní akci pro děti takto připraví, čeká hned u vstupu odměna. A hlavně se také budou moci zúčastnit prestižní soutěže o nejkrásnější strašidýlko pohádkového světa. Pokud se vám ale nechce nebo nemáte možnost vyřešit kostým předem, můžete využít služeb půjčovny kostýmů přímo v areálu Pohádkové říše. Téměř po celou dobu akce se budete moci setkat s čarodějem 1. kategorie, který poctí Pohádkovou říši svojí návštěvou a bude předvádět mnoho ze svého kouzelnického umění. A možná vás i nějakému tomu kouzlíčku přiučí.  I divadelní pohádka pro děti nebude jen tak nějaká, ale těšit se můžete na představení „Strašidlo Hejkal“. A na ty nejvytrvalejší čeká v závěru dne vždy pohádkový rej strašidýlek. Kulturní akce dnes tedy vrcholí tancem, dováděním a spoustou zábavy.

Návštěvníci se samozřejmě mohou tradičně těšit i na Prohlídku pohádkového sklepení s živými bytostmi, která však letos bude opět trochu jiná, pohádkové bludiště, mini ZOO, království hlavolamů, tvořivé dílny,… Nově však zábavní park skřítka Fábuly otevírá také  divadlo na zelené louce, dobrodružnou cestu skřítka Fábuly , nebo rozšiřuje možnosti volnočasových aktivit i občerstvení.

Jestli tedy nevíte, kam o víkendu s dětmi, zvolte celodenní rodinný výlet do Pohádkové říše Fábula!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ať žijí strašidla!

Resort JohankaKamenice nad Lipou (3.2 km)

Resort Svatá KateřinaKaliště (14.7 km)

U ProkopůŘásná (24 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?