MoveBreakers, DJ Swing Garden & DJ Max W.

MoveBreakers, DJ Swing Garden & DJ Max W.

Adresa:

Žďár nad Sázavou, Náměstí Republiky 25

Termín: 22.4.2016
Vstupné:

100

22duben pátek 20:00

Žánr: koncertyrockjazzswingelektro


Zveme vás na jedinečnou taneční noc v rytmu electro swingu, funky a worldbeats, která přijíždí do klubu BATYSKAF ve Žďáru nad Sázavou. Těšit se můžete na pražskou kapelu MoveBreakers a prvotřídní DJs Max W. & DJ Swing Garden.

Stylový oděv podpoří ojedinělý zážitek. Ladies and gentlemen, welcome to the music train!

**MoveBreakers (live)**

Elektronická live show, elegantní cirkus a ojedinělá kombinace melodií, která nenechá nikoho v klidu… to vše jsou MoveBreakers!

Nový hudební projekt vychází z electro swingu, ale i mnoha dalších žánrů elektronické hudby. Netradiční kapela, jejímž základem jsou loopy, samply, beaty a silná basová linka, je vedená výrazným zpěvem, který doprovází pozounové melodie, okořeněné energickou hrou na akordeon. www.facebook.com/movebreakers www.bandzone.cz/movebreakers

**Swing Garden (DJ)**

Veselý velikán, původem z Prahy, vystupuje většinou na electroswingových tančírnách, festivalech a soukromých večírcích. Dj Swing Garden vám přináší elektronické beaty plné původního swingu, jazzu a rock’n’rollu. Jeho energické sety vás udrží tančit po celou noc, během které přičichnete k atmosféře hudby 30. let okořeněné moderním aranžmá. www.facebook.com/djswinggarden **Max W. (DJ)** Dámy se budou červenat a pánové závidět.

Má výjimečný cit pro výběr a mix tracků. Jeho DJské sety jsou spojením tradičního swingu a moderní taneční hudby. Poznávacím znamením je elegantní černá košile, uhrančivý pohled a schopnost roztančit i zatvrzelé nepřátele pohybu. https://www.facebook.com/maxw.electroswing

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Žďár nad Sázavou Akce v obci Žďár nad Sázavou

Podobné akce

13květen pondělí 19:00

7červen pátek 18:00

Škwor Sobě věrnej Tour

, Březinovy sady 4733/16 Koncert

Ubytování v okolí akce MoveBreakers, DJ Swing...

Zámek Žďár nad SázavouŽďár nad Sázavou (2.1 km)

Resort ErichŽďár nad Sázavou (4.5 km)

Wellness Hotel MartaTři Studně (14.5 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?