Pobytový rybářský tábor u Božejovského horního rybníka

Pobytový rybářský tábor u Božejovského horního rybníka

Adresa:

Božejov, Božejov, PSČ 393 01

Termín: 16.7.2023 23.7.2023
Vstupné:

7900 Kč

16čvc - 23čvc celý den

Žánr: sportpobytový tábor rybářský tábor letní tábor pro děti Božejov


„Svěřte nám děti, vrátíme vám rybáře.“ To je motto vedoucích oblíbeného rybářského tábora, který letos bude poprvé organizovaný jako pobytový. Tábor se koná od 16. do 23. července a je určený pro děti od 8 do 15 let, pro začínající i zkušené rybáře a rybářky a pro všechny, co mají rádi přírodu.

Zázemí táborníkům poskytne Božejovský horní rybník nedaleko Pelhřimova se skvělou obsádkou trofejních ryb, jako jsou kapři, amuři, štiky, líni i sumci. Soukromý rybářský revír nabízí rybaření formou chyť a pusť.

Program zaměřený na techniky lovu, přípravu rybolovného místa, krmení a další dovednosti zajišťují zkušení rybáři. Cena za pobyt včetně 5 jídel denně, pitného režimu, povolenky k lovu i krmení pro ryby je 7 900 Kč. Děti musí mít vlastní rybářský prut a spací pytel.

Tábor pořádá nezisková organizace Dělej, co tě baví. Přihlášky a další informace: https://www.delejcotebavi.com/akce/2023-07-16-rybarsky-tabor 

Datum konání: 16.07.2023 - 23.07.2023

Začátek akce: 15:00

Konec akce: 16:00

Adresa: Božejovský horní rybník (7 km od Pelhřimova)

Maximální počet dětí: 20

Cena: 7 900 Kč zahrnuje:

7denní povolenka k lovu, ubytování v dřevěných chatkách a ve stanech, sociální zařízení – sprcha a WC, stravování 5x denně, teplý oběd i večeře, pitný režim, nepřetržitý dozor zkušených rybářů Jardou a Patrikem a dalšími instruktory.

Vlastní prut a spací pytel podmínkou. Vlastní doprava, možnost propojení s ostatními rodiči. 

Vedoucí:

Patrik Vojtíšek je povoláním herec a vášnivý rybář s 40letou praxí. Ovládá téměř všechny techniky rybolovu jak na řekách, tak na stojatých vodách, které vyhledává po celý rok. Specializuje se na feeder a kaprařinu, avšak v pozadí nezůstává ani přívlač či lov dravých ryb různými technikami. O rybaření mluvil např. v Rádiu Junior Českého rozhlasu či na přednášce pro základní školu. Kromě lovu umí rybu i skvěle připravit na talíř a role rybáře je mu souzena i v dětském divadelním představení.

Jarda Kula je milovník přírody a rybářského sportu, což ho v mládí dovedlo až ke studiu na přírodovědné fakultě. Vědu si ponechal už jen jako koníček, proto rád k zážitkům z rybaření přidává i povídání o okolní havěti. V rybaření si poradí s jemným chytáním na spláveček až po chytání štik na mušku, takže ho nezaskočí snad žádný z dětských dotazů.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Naše tipy...

Akce na Jiný den?