Vánoční koncert orchestru Václava Marka

Vánoční koncert orchestru Václava Marka

Adresa:

Třebíč, Masarykovo náměstí 1323

Termín: 27.11.2022

27listopad neděle 17:00

Žánr: koncertyvánoční Třebíč

Umělci: Václav MarekSabina Laurinová


(původní termín 28. 11. 2021 /zakoupené vstupenky jsou v platnosti)

VÁNOČNÍ KONCERT ORCHESTRU VÁCLAVA MARKA

Václav MAREK s orchestrem hraje k tanci i poslechu tu nejlepší hudbu nejen z minulého století. Kontinuálně tak navazuje na naše nejslavnější hudební tělesa v historii populární hudby. „Vánoční koncert 2022“ přináší vedle domácích šlágrů a celosvětově známých a osvědčených evergreenů také oblíbené vánoční písně a skladby včetně nejkrásnějších klasických českých koled.Hlavním hostem bude herečka, zpěvačka a moderátorka, která hrála v Národním divadle, Semaforu, Divadle ABC, účinkuje v mnoha českých filmech a seriálech, věnuje se dabingu, Sabina LAURINOVÁ.

Jako vokální sólisté vystoupí Kamila NOVOTNÁ (herečka a zpěvačka Divadla Semafor, s orchestrem spolupracuje od roku 2012) nebo Lenka ŠVESTKOVÁ (absolventka Pražské konzervatoře v oboru populární zpěv a studentka Pedagogické fakulty UK) a Filip HOŘEJŠ (kromě muzikálů se věnuje částečně opeře, činohře, studiovému nahrávání, učí herectví a vystupuje s různými orchestry) nebo Pavel ŠVESTKA (zpěvák, houslista a pedagog, absolvent Konzervatoře Jaroslava Ježka, působící v řadě hudebních seskupení různých žánrů např. swing, jazz, country, lidovka, irská hudba i opera).

Moderátor programu Dr. Milan MAREK je velký milovník Osvobozeného divadla, Divadla Semafor a Divadla Járy Cimrmana. Láska k mluvenému slovu ho dovedla k působení v Českém rozhlase, divadle Semafor, ansámblu Blue Star a Orchestru Václava Marka.

Vstupné: 270,-   290,-  / 220,-  240,-

Předprodej od 31. 10. 2022           

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Třebíč Akce v obci Třebíč

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vánoční koncert...

Western - Šiklův Mlýn s.r.oMoravec (35.8 km)

U ProkopůŘásná (35.9 km)

Vinařství LintnerKyjovice (37.9 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?