Horkýže Slíže + XIII. Století Ježkovo výroční léto

Horkýže Slíže + XIII. Století Ježkovo výroční léto

Adresa:

Jihlava, Vrchlického 2084/2

Termín: 7.8.2020
Vstupné:

195 Kč – 390 Kč

7srpen pátek 17:00

Žánr: koncerty Rock Punk rock Comedy rock Grunge letní akce

Umělci: Horkýže SlížeXIII. století


"Stejně jako většina oblíbených domácích interpretů i Horkýže Slíže si naplánovali nabitou letní festivalovou sezónu. S omezením akcí je však většina z nich zrušena, stejně tak i tradiční pivovarské slavnosti. Ale jaké by to bylo léto pro fanoušky a kapely bez možnosti společných koncertních zážitků?

A tak si Slíže naplánovali sérii menších koncertů s limitovanou kapacitou pro radost svou, ale především fanoušků živé hudby a open airů. Nenechte si ujít jednu z mála příležitostí, kdy letos můžete zažít velké interprety v blízké atmosféře, v unikátním prostředí, s dlouhým koncertním setlistem plných starších hitů i novinek!

Horkýže Slíže je slovenská hudební skupina z Nitry, která vznikla v roce 1992. Dvakrát získala platinovou desku. Jejich hudba je označována jako punková, punk rocková, nebo jednoduše rocková.
XIII. století je česká hudební skupina, která svou hudbu charakterizuje jako gothic rock. Podle rozhovorů s jejím frontmanem Petrem Štěpánem se XIII. století distancuje od jakéhokoliv spojování s tvorbou či zaměřením skupin...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihlava Akce v obci Jihlava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Horkýže Slíže +...

Zámek ÚsobíZbilidy (14.5 km)

U ProkopůŘásná (24.2 km)

Resort Svatá KateřinaKaliště (26.3 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?