Marpo & Troublegang Ježkovo výroční léto

Marpo & Troublegang Ježkovo výroční léto

Adresa:

Jihlava, Vrchlického 2084/2

Termín: 15.8.2020
Vstupné:

239 Kč – 479 Kč

15srpen sobota 19:30

Žánr: koncertyrap pop rock hip hop

Umělci: Marpo


Vážené zákaznice, vážení zákazníci, Pořadatel, ZL Production s.r.o., nás informoval o změně času konání plánovaného koncertu Marpo & Troublegang. Vstup na akci je možný od 18:30 hodin a začátek koncertu od 19:30 hodin. Termín konání zůstává v platnosti, tedy 15.8.2020..

Stejně jako většina oblíbených domácích interpretů i Marpo si naplánoval nabitou letní festivalovou sezónu. S omezením akcí je však většina z nich zrušena, stejně tak i tradiční pivovarské slavnosti. Ale jaké by to bylo léto pro fanoušky a kapely bez možnosti společných koncertních zážitků? 

A tak si celý Troublegang s Marpem naplánoval sérii menších koncertů s limitovanou kapacitou pro radost svou, ale především fanoušků živé hudby a open airů. Nenechte si ujít jednu z mála příležitostí, kdy letos můžete zažít velké interprety v blízké atmosféře, v unikátním prostředí, s dlouhým koncertním setlistem plných starších hitů i novinek!

Marpo, vlastním jménem Otakar Petřina je český rapper přezdívaný též "král metafor. Byl členem uskupení Charakter crew, nyní pouze koncertuje v seskupení Marpo

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihlava Akce v obci Jihlava

Podobné akce

4čvc - 7čvccelý den

22srpen čtvrtek 20:00

Tros Discotequos

, Podzámecká niva 1 Koncert

Ubytování v okolí akce Marpo & Troublegang...

Zámek ÚsobíZbilidy (14.5 km)

U ProkopůŘásná (24.2 km)

Resort Svatá KateřinaKaliště (26.3 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?