Hrošení 2021

Hrošení 2021

Termín: 16.7.2021
Vstupné:

200 - 500 Kč

Žánr: festivalybluegrass country rock folk hudba


Hudební festival HROŠENÍ NA ŘECE se kvůli koronaviru v letě 2020 nekonal. Lidi přišli o pořádnej kus muziky a to nenecháme jen tak být. Rozhodli jsme se pořádně máknout a letos jsme pro vás připravili DVA ROČNÍKY ZA SEBOU - jeden klasický letošní a jeden jako náhradu za minulý rok.

HUDEBNÍ FESTIVALY HROŠENÍ NA ŘECE se odehrávají na břehu rybníku ŘEKA v zavedeném retrokempu MOŘE s restaurací. Vždy po celou dobu trvání festivalu se při letním horku můžete v rybníku osvěžit, vykoupat, nebo se jen tak "hrošit" na pláži - odtud také název festivalu. Letošním partnerem občerstvení i tomboly je opět JACK DANIELS - ke každé předložené vstupence tedy obdržíte u vstupu LÍSTEK do tomboly s JACKEM DANIELSEM !

Třetí ročník festivalu bude laděn spíše do folku, country a bluegrassu a v pátek 16.7. v 17:00 ho zahájí pardubická APALUCHA, dále zahraje bluegrassová kapela HORIZONT z Havlíčkova Brodu, poté vystoupí Luboš Javůrek a spol., dále zahraje VÍTĚZ VYSOČINSKÉ PORTY kapela HŘÍCH a páteční produkci ukončí svým vystoupením Jaroslav SAMSON Lenk.

V sobotu 17.7. od 13:00 festival uvede Pavlína Jíšová a BABABAND, po nich vystoupí v divočejších rytmech country-rockoví WILD WEST. Atmosféru uklidní rakovnická písničkářka Eva BLONDÝNA Suková a dále jihočeští Faux Pase Fonet. Poté nastoupí host z minulého ročníku, VÍTĚZ PARDUBICKÉ PORTY kapela MAZZEC. Tradiční bluegrass nám poté zahraje The McMillan´s Brothers, aby je vystřídal úžasný objev posledních let - skupina EPYDEMYE. Sobotní večer ukončí svým koncertem ŽALMAN A SPOL.

Čtvrtý ročník HROŠENÍ NA ŘECE bude směrován na bluegrass, irskou a trampskou muziku. V pátek 23.7. od 17:00 hod. ho zahájí kapela hrající krásnou irskou muziku - JAUVAJS, dále bluegrassoví EARLY TIMES, poté ACOUSTIC IRISH s Davidem Vysloužilem, v předvečer pak vyšvihne parádní bluegrass sestava MILKEATERS a páteční hraní ukončí skotskými a keltskými písněmi ISARA.

Sobotu 24.7. nám otevře OMIŠBAND, dále vystoupí JUDr. Ivo Jahelka, poté velmi nadějná folková skupina FUKANEC, posléze písničkářka ŽOFIE KABELKOVÁ. Na ní navážou svou trampskou a vodáckou muzikou pardubičtí VODÁCI, po nich přivítáme VOJTU "KIĎÁKA" TOMÁŠKA, dále vystoupí legendární CHRPA z Chrudimi a festival ukončí vystoupení Romana Horkého se skupinou KAMELOT.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Vysočina Akce v obci Krucemburk

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hrošení 2021

Zámek Žďár nad SázavouŽďár nad Sázavou (12.5 km)

Resort ErichŽďár nad Sázavou (13.4 km)

Wellness Hotel MartaTři Studně (20.1 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?