Výstava fotografií od autora Martina Halamy je průřezem jeho volnou tvorbou za posledních deset let, kdy se předmětem jeho zájmu stalo lidské tělo. V průběhu těchto let se věnoval několika projektům, které spojuje právě nahé ženské tělo (v jednom případě i nahé tělo mužské). Projekty jako KAPKY INTIMITY nebo BODY PROJECTIONS byly ke zhlédnutí na výstavách v jeho rodné obci Sobíňov, v Chotěboři, Ždírci nad Doubravou nebo Pardubicích. Můžete zde ale najít i celou řadu dosud nepublikovaných snímků a pokusů, neboť práce na projektech nekončí a přicházejí i nové nápady a inspirace. Spolu s fotografiemi budou součástí výstavy dřevěné sochy a plastiky Pavla Švandy.

Martin Halama začínal s fotografováním před sedmnácti lety a nejprve měl v hledáčku pouze přírodu a volně žijící zvířata. Postupně přešel na fotografování lidí, u kterého již zůstal, a krajinky fotí jen pro pár kalendářů. Z koníčku se stalo jeho druhé zaměstnání, které nakonec svým objemem přerostlo až tak, že se začal věnovat focení na plný úvazek a od ledna 2018 se živí pouze jako fotograf na volné noze. Kromě rodinných portrétů a fotografování svateb se věnuje i reklamní a reportážní fotografii. 

Pavel Švanda se věnuje práci se dřevem již více jak 20 let. Pro jeho vůni a různorodost je pro něj nejzajímavějším materiálem, z kterého vytváří sochy, sošky, plastiky nebo atypické exteriérové prvky. Snaží se o to, aby každý kus jeho tvorby byl originál a rád přijímá nové výzvy. V minulosti spolupracoval na celé řadě projektů, například Peklo Čertovina, Pohádková vesnička, Nahá vesnice, Sochy pro zdraví FN U Sv. Anny. Jeho plastiky nemusíte vnímat pouze očima, můžete se jich i dotýkat.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Záblesky intimity

Zámek ÚsobíZbilidy (11.5 km)

Resort ErichŽďár nad Sázavou (22.2 km)

Zámek Žďár nad SázavouŽďár nad Sázavou (26 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?