Včela / Cesta do včelího města

Včela / Cesta do včelího města

Termín: 11.5.2020 31.7.2020
Vstupné:

100 Kč, snížené 70 Kč, rodinné 300 Kč

11kvě - 31čvc celý den

Žánr: výstavyvýstava interaktivní děti zvířata včely hmyz vysočina východní čechy podzimní výstavy zimní výstavy jarní výstavy


INTERAKTIVNÍ VÝSTAVA PRO DĚTI - prodloužili jsme termín konání do 31. července 2020
Chcete zažít včelí svět všemi smysly? Otevřete oči, nastražte uši a přivoňte. Cítíte tu vůni medu a pláství? Ponořte se na zážitkové výstavě písecké Sladovny do neuvěřitelného života tohoto zajímavého, pracovitého a inteligentního hmyzu.

Interaktivní výstava písecké Sladovny pro děti i jejich dospělý doprovod přináší zajímavé pohledy na včely a na organismus včelstva ve snaze porozumět jeho tajemstvím. Děti zde najdou podněty k poznávání všemi smysly, seznámí se s životem v úlu, jeho strukturou, a především se naučí mít včely rády či získají pokoru před tajuplným životem tohoto pracovitého a neuvěřitelně inteligentního hmyzu.

V roli včelky začnete objevovat včelí svět. Ocitnete se v dřevěném labyrintu, v němž budete muset rozpoznat a využít všechny smysly. Každá včela zde má svůj úkol a všechny přispějí ke správnému fungování celého včelstva. Výstava je o překonávání strachu z neznáma, o spolupráci i o včelách jako takových.

Pozor, budete potřebovat všechny smysly!

Naučíte se je objevovat a používat tak, abyste byli celému včelstvu co nejprospěšnější. Čeká vás úchvatné prostředí s krásnými dřevěnými kulisami, zvukové i vizuální efekty, dobrodružství i zábava. Na konci cesty včelím městem vstoupíte do chrámu samotné královny, která má pro vás malé překvapení.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Včela / Cesta do...

Zámek Žďár nad SázavouŽďár nad Sázavou (67 metrů)

Resort ErichŽďár nad Sázavou (5 km)

Wellness Hotel MartaTři Studně (13.7 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?