Zubštejn času 2019

Zubštejn času 2019

Termín: 9.8.2019 11.8.2019

9srp - 11srp celý den

Žánr: festivalyhudba workshopy přednášky


O víkendu 9. - 11.8.2019 proběhne již čtvrtý ročník tak trochu jiného festivalu s názvem Zubštejn času v překrásných kulisách zříceniny hradu Zubštejn u Bystřice nad Pernštejnem nedaleko Pivonic. Program nabízí kromě koncertů na třech pódiích i pohyb v praktických workshopech ve stanu i v lese, nové myšlenky v přednáškách, příběhy v diskusích a mnohé další zážitky ve volných chvílích mezi tím.

Hudební program stojí na kombinaci taneční a alternativní muziky, která potěší na duchu i roztančí boky. Headlinerem je alternativní kapela Zrní, další kapely ale nezůstávají pozadu. Indie popoví Fred Madison, ekopunkoví Koně a prase, pop-folková temperamentní písničkářka Kaczi, Noir Voir, Jablko noci, písničkář Adam Morkus, kapela 1flfsoap a DJ Marthy se postarají o skvělou zábavu.

Druhou linii programu festivalu tvoří workshopy a přednášky Wellness, Digitální detox, Krajina Zubštejna, Tiny Homes, Lelkování a pletení v (houpacích) sítích, Rezi.dance v lese, Laboratoř kontaktní improvizace, Příběh Zubštejnu času, pohybové workshopy, sdílecí Councily a divadlo. 

Na Zubštejně se setkávají lidé, kterým záleží na jejich okolí, přírodě, jsou zodpovědní a aktivně se zapojují do zlepšování kvality života okolo sebe.

Přijď se inspirovat a tvořit s námi na letním festivalu Zubštejn času.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Vysočina Akce v obci Bystřice pod Pernštejnem

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zubštejn času 2019

Western - Šiklův Mlýn s.r.oMoravec (13.1 km)

Zámek LetoviceLetovice (18 km)

Wellness Hotel MartaTři Studně (18.9 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?