Na cestě: Hapka & Horáček

Na cestě: Hapka & Horáček

Adresa:

Slaný, Wilsonova 575/3

Termín: 18.10.2017

18říjen středa 19:30

Žánr: koncerty


S výjimečným koncertním projektem, který mapuje tvorbu textaře, básníka a producenta Michala Horáčka přijede Michal Horáček osobně. Ve středu 18.října od 19.30 hod. v Městském divadle Slaný zazní především písně, které během třicetileté spolupráce vytvořil se skladatelem Petrem Hapkou a dalšími interprety.

Na koncertu, který posluchačům nabídne výjimečný zážitek, zazní písně z dílny Hapka&Horáček, „produkty s doživotní zárukou“, které prověřil čas, rozhlasový éter i zájem posluchačů mnoha generací.

Široké spektrum písní, které jsou na koncertech představovány, vyžaduje více hlasů, a Michal Horáček proto ke spolupráci pozval hned tři interprety, kteří zastupují různé generace a charaktery – jsou jimi Ondřej Ruml, Lenka Nová a František Segrado, doprovázení pětičlenným orchestrem instrumentalistů-sólistů.

Kapela hraje ve složení Petr Malásek (klavír), Josef Štěpánek (kytary), Jan Tengler (kontrabas), Petra Malíšková (violoncello) a vždy jeden ze čtveřice špičkových českých bubeníků Bady Zbořil, Miloš Dvořáček, Dano Šoltis či Jiří Slavíček.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ústecký kraj Akce v obci Slaný

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Na cestě: Hapka &...

Sporthotel SletištěKladno (10.5 km)

Ubytování u OkořeHolubice (13.2 km)

Sporthotel Břve HostiviceHostivice (21.5 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Café Savoy Café Savoy Praha 5 (28.5 km)