Ben Cristovao: Poslední tour

Ben Cristovao: Poslední tour

Adresa:

Ústí nad Labem, Vaňov

Termín: 17.11.2017
Vstupné:

300

17listopad pátek 20:00

Žánr: koncerty

Umělci: Ben Cristovao


Ben Cristovao vydal letos v červnu své nové EP o pěti písních. To v září doplní rozšířenou edicí doplněnou o další songy. Nové věci představí naživo v Brně 2. listopadu, a to v SONO centru.

V roce 2017 už není hudba vydaná na CD příliš lákavou volbou. Ben Cristovao navíc rozhodně není tradičním hudebním interpretem, který by chtěl jen fungovat v zavedených kolejích. Proto i rozšířená edice alba vyjde, stejně jako EP vydané na triku, netradiční formou - konkrétní podoba zatím zůstává v tajnosti. Datum vydání je stanoveno na konec září.

Nové skladby chce Ben představit na podzimním turné hned v několika městech, první zastávka proběhne 28. září v pražských Žlutých lázních, kde půjde o open air akci pro 5000 lidí, pokračovat bude druhou zastávkou 28.10. v Českých Budějovicích a skončí v polovině prosince.

Ben Cristovao je zpěvák, tanečník, hudební skladatel, textař, moderátor a herec česko-angolského původu. Do širokého podvědomí lidí se dostal díky soutěži Česko Slovenská Superstar, ve které skončil v roce 2009 na 7. místě.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ústí nad Labem Akce v obci Ústí nad Labem

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ben Cristovao: Poslední...

Restaurace VětrušeÚstí nad Labem (2.5 km)

Ubytování DomaTisá (16.9 km)

Wellness Hotel Zlatá LípaDěčín (20 km)