Benefiční studentský divadelní festival

Benefiční studentský divadelní festival

Adresa:

Roudnice nad Labem, Komenského 174

Termín: 14.7.2017
Vstupné:

350-550

14červenec pátek 14:00

Žánr: divadlo


Umělecká skupina OLDstars letos pořádá již čtvrtý ročník benefičního divadelního festivalu OLDstars on the Roud. Ten se uskuteční druhý červencový týden (14.–16. 7. 2017) v areálu původního gotického augustiniánského kláštera v Roudnici nad Labem.

Během víkendu studenti odehrají více než 25 inscenací z repertoáru divadelního sklepení H2O, které se nachází na pražském Žižkově. Přímo pro festival vzniknou dvě původní openairové inscenace. Hrát se bude v tajemných sklepeních, barokní aule, gotickém ambitu i pod širým nebem. Výtěžek ze vstupného tradičně poputuje ve prospěch památky.

Mezi uváděnými inscenacemi bude například Vražda v klášterní ulici Eugena Labiche, autorská hra Oskara Bábka Ve jménu lásky a přátelství či inscenace Ostrovní lidé, která reflektuje současnou problematiku uprchlíků a kterou pro OLDstars zrežíroval sám autor Jack Clover.

Nově budou v Roudnici představeny hry Procitnutí jara Franka Wedekinda, Na dotek Patricka Marbera, Pán Polštářů Martina McDonagha, africká rituální hra Bintou Koffiho Kwahule, Jak je důležité míti filipa Oscara Wildea či scénickou montáž Médea a další.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Ústecký kraj Akce v obci Roudnice nad Labem

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Benefiční studentský...

Zoopark ZelčínMělník (17 km)

Ubytování u OkořeHolubice (24 km)

Restaurace VětrušeÚstí nad Labem (29.7 km)