Leeds Conservatoire Chorus

Leeds Conservatoire Chorus

Adresa:

Litoměřice, Úštěk

Termín: 9.6.2017
Vstupné:

90

9červen pátek 19:00

Žánr: koncertyvokální

Umělci: Leeds Conservatoire Chorus


Pěvecký sbor Leeds Conservatoire Chorus je tvořen studenty zpěvu napříč ročníky i studijními obory školy. Díky tomu je skupina známá pro svůj bohatý zvuk i rozmanitý repertoár. Na jeho koncertech můžete slyšet jak klasické chorální skladby, tak moderní mistrovká díla. Od roku 2016 sbor vede dirigent Yonni Levy, který během jednoho roku dosáhl velmi dobré reputace ansámblu. Ten nyní pravidelně vystupuje na preszižních místech v celém zapádním Yorkshire. Silný zvuk sboru je momentálně tvořen 36 členy a jejich počet stále průběžně roste.

Yonni Levy

Yonni Levy se narodil roku 1997 a patří mezi úspěšné mladé dirigenty. Dirigentství vystudoval na Leeds Conservatoire u Amy Bebbington, Marka Griffiths and Toma Newalla. Během svého studia se specializoval na dirigování sborů. Věnuje se však také dirigování orchestrální hudby, oper a hudebního divadla.

I přes svůj mladý věk již vedl několik pěveckých sborů napříč severozápadním a západním Yorkshire. Je hudebním dirigentem Skipton Choral Society a diriguje sbory i v okolí Leeds jako je Ilkley a Otley. Asistuje na zkouškách Halle Choir dirigentovi Matthew Hamiltonovi. Yonni rovněž působí v Leeds Youth Opera. A spolu s Nickem Loydem Webberem a Kay Mellorem skládá muzikál West Endu ‘Fat Friends’.

Umělec aktivně spolupracuje se zahraničními ansámbly, hostuje jako dirigent v Římě a Paříži. Svou spolupráci zahájil také s Thailand Philharmonic Orchestra a Gorton Philharmonic sborem i orchestrem. Yonni rovněž pracuje jako umělecký dirigent sboru Oficiálního fotbalového klubu, který klub pomáhá reprezentovat. Aktuálně se realizoval na Premier League club a dvakrát na Championship.

Příležitostně rovněž vystupuje jako bariton v Yorkshire Philharmonic Choir, se kterým jako sólista vyhrál cenu Margret Markland na International Lieder Festival in Leeds 2016.

Pěvecký sbor Leeds Conservatoire Chorus je tvořen studenty zpěvu napříč ročníky i studijními obory školy. Díky tomu je skupina známá pro svůj bohatý zvuk i rozmanitý repertoár. Na jeho koncertech můžete slyšet jak klasické...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Litoměřice Akce v obci Litoměřice
  • Dynamo

    Litoměřice, Pekařská 16/527
  • Klub SHAKER

    Litoměřice, Na Valech 2028
  • Progressive

    Litoměřice, Pokratická 1849/85, 412 01 Litoměřice-Pokratice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Leeds Conservatoire...

Ubytování u Máchova jezera - Apartmány Ludmila GrulišováDoksy (19.8 km)

Rezidence Fami *** De Luxe DesignDoksy (20.2 km)

Vila TerezieDoksy (20.2 km)