Rock for Churchill 2017

Rock for Churchill 2017

Adresa:

Vroutek

Termín: 25.8.2017 26.8.2017
Vstupné:

734 – 7050

25srp - 26srp celý den

Žánr: rockpophiphopreggaefestival


Festival Rock for Churchill se zrodil v roce 2000 jako benefiční akce na podporu Kostela sv. Jakuba Velkého, jehož kořeny sahají až do první poloviny 13. století. První tři roky se jednalo o jednodenní festival, kde vystupovaly převážně regionální kapely.

V roce 2004 se festival rozšířil na dva dny a my jsme si troufli přivézt velká jména české scény v čele s populárními J.A.R. Během posledních několika let se Rock for Churchill svou pestrou dramaturgií a jedinečnou atmosférou zařadil mezi přední desítku domácích hudebních festivalů. I když si rock stále ještě pořád trůní na čestném místě v názvu festivalu, nenechte se zmást.

Na dvou pódiích si tu podávají ruce rock, taneční muzika, pop, reggae, ska, hiphop a další hudební styly. Pokud máte rádi pohodovou festivalovou atmosféru a rádi si dopřejete porci skvělé muziky, které se mainstreamová rádia vyhýbají, je to akce právě pro vás.

Festival se koná od roku 2000 na stále stejném místě – v malebném přírodním areálu Myslivna v severočeském městečku Vroutek. Žádné letiště, žádné tovární haly, ale stromy, louka a místní potok. Koukněte se, kdo už nás v minulých letech navštívil a přijeďte si s námi užít dva dny plné muziky a zábavy. Poslední 3 ročníky byly vyprodány.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

5duben pátek 19:00

Epydemye

, Ukrajinská 283 Koncert

Ubytování v okolí akce Rock for Churchill 2017

Wellness Hotel SvobodaRakovník (26.5 km)

Wellnesshotel BeethovenChomutov (30.9 km)

Wellness Hotel HasištejnMísto (31.1 km)