hudební recitál In Concerto

hudební recitál In Concerto

Termín: 11.12.2016
Vstupné:

250,-Kč.

11prosinec neděle 18:00

Žánr: koncertyKlasickáklasikavážná


David Uličník Jiří Škorpík IN CONCERTO 2016 Schubert * Janáček * Dalla * Denza * Modugno * Giordani * Dragoun * Škorpík * Svoboda Neděle 11.12.2016 od 18:00 hod. Kostel Nanebevzetí Panny Marie – (Šikmý kostel)

Předprodej vstupenek Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem Špitálské náměstí 3517 Tel.č. 270 004 200 Informace ke koncertu: P.Hanischová Tel.č. 776 70 46 48 Komponovaný pořad tenora Davida Uličníka a zpěváka, klavíristy a skladatele Jiřího Škorpíka je sestaven tak, aby navodil slavnostní atmosféru. V programu zazní známé české písně, populární světové hity, italské árie, nebo skladby z klasického repertoáru, které Jiří Škorpík aranžérsky oblékl do nového kabátu.

V pořadu zazní: - úpravy lidových písní - italské árie - skladby z klasického repertoáru - písně známých světových autorů - původní skladby - písně z muzikálů Bídníci a Antoinetta, královna Francie - písně z repertoáru Waldemara Matušky a Karla Gotta za doprovodu klavíru, klarinetu, kytary, ukulele a dalších hudebních nástrojů. „ Cílem nového projektu IN CONCERTO je hledat nové hudební cesty“ - říká David Uličník David Uličník – tenor S lehkostí se pohybuje v mnoha pěveckých stylech od jazzu, přes muzikál až po svět klasické hudby.

Stal se interpretem náročných muzikálových rolí, za něž byl opakovaně nominován na divadelní cenu Thálie (Jean Valjean ze slavných Bídníků (Les Misérables), John z muzikálu Miss Saigon), nebo žalobce Tinvil z muzikálu Antoinetta, královna Fancie. Dále se představil jako Tony v karlínské inscenaci West Side Story, Steven v muzikálu Dracula, v titulní roli opery Candide uváděné Státní operou Praha. V koncertním nastudování Gershwinovy opery Porgy a Bess zazářil jako záporný hrdina Sportin´Life. V roce 2010 nastudoval roli Monostata v opeře W. A. Mozarta Kouzelná flétna na jevišti Státní opery Praha. V současné době účinkuje v muzikálech Přízrak Londýna, Antoinetta, královna Francie, a nově i ve světovém muzikálu Romeo a Julie. Je členem vokální senzace 4TET.

Toto seskupení nepřehlédnutelných pěveckých osobností sklízí úspěchy doma i v zahraničí jedinečnou kombinací skvělých hlasů a humorné interpretace. Na technice klasického zpěvu spolupracoval osm let s mezinárodně uznávanou profesorkou Martou Boháčovou. Jiří Škorpík - zpěvák, klavírista, skladatel, aranžér Jiří je nejen duchovním otcem 4TETu, ale také velmi pilným skladatelem, aranžérem, instrumentátorem a hudebním producentem. Spolupracoval na mnoha projektech předních umělců a producentů i jako dirigent, hudební režisér, vokalista a instrumentalista.

klŘadu let spolupracoval s Karlem Svobodou ve studiu Elektrovox. V poslední době se stále více věnuje komponování a tvorbě filmové hudby. Od dubna loňského roku je v pražském divadle Hybernia uváděn muzikál Antoinetta – královna Francie. Tento výpravný, dobobý muzikál je Jiřího skladatelským debutem v divadelním světě.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ústí nad Labem Akce v obci Ústí nad Labem
  • Disco club Družba

    Ústí nad Labem, Masarykova 2307/90, 400 01 Ústí nad Labem-centrum
  • Café Alibi

    Ústí nad Labem, Mírové náměstí 1
  • Club Arizona

    Ústí nad Labem, Vinařská 1015/4, 400 01 Ústí nad Labem-Klíše

Podobné akce

Ubytování v okolí akce hudební recitál In...

Restaurace VětrušeÚstí nad Labem (504 metrů)

Ubytování DomaTisá (14 km)

Wellness Hotel Zlatá LípaDěčín (17.9 km)