KineDok: Zlatý robot

KineDok: Zlatý robot

Adresa:

Teplice, Školní 26

Termín: 10.11.2016

10listopad čtvrtek 18:00

Žánr: filmKineDokdokumentprojekce


Příběh 32leté boxerky Steluty, která přežila osamělé dětství v dětských domovech a drsné časy na ulici, a vyrostla v šampiónku evropských i světových mistrovství.

32letá boxerka Steluța Duță má za sebou mnohá vítězství na evropských i světových šampionátech. Matka ji opustila při narození a tak si vytrpěla mnoho násilí a zneužívání v sirotčincích Ceaușescova režimu a na ulici. Její život se radikálně změnil, když jí bylo dvacet, začala boxovat a objevil ji její budoucí trenér a adoptivní otec pan Voicilasi. Když se připravuje na Evropský šampionát v boxu 2014, dostihne ji její minulost.

Poprve se setká se svou biologickou rodinou a odhalí traumata z osamělého dětství plného násilí a strádání, které ventiluje agresivním boxováním. Média se snaží maximálně proprat její smutný příběh a vše vrcholí v předvečer šampionátu, trénink se stává až nebezpečným a tlak z různých stran je neúnosný.

Steluța se snaží se vším vyrovnat a je odhodlaná zápas vyhrát, aby si dokázala, že může mít svůj vlastní domov a rodinu, kterou nikdy neměla.

Čas: 73
Režisér: Mihai Dragolea, Radu Constantin Mocanu
Původní znění: rumunština
Rok: 2015
Země: Rumunsko

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Teplice Akce v obci Teplice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce KineDok: Zlatý robot

Restaurace VětrušeÚstí nad Labem (15.3 km)

Restaurace NauticoMost (19.8 km)

Ubytování DomaTisá (20.7 km)