Slon v porcelánu – klášterecký festival v polovině léta

Slon v porcelánu – klášterecký festival v polovině léta

Adresa:

Klášterec nad Ohří, Chomutovská 465

Termín: 13.8.2016
Vstupné:

50/100 Kč

13srpen sobota 11:00

Žánr: festivalpunkrevivalsoutěždětské


Druhý ročník úspěšného festivalu pro celou rodinu. A proč právě  "Slon v porcelánu"? V Klášterci nad Ohří vyrábí jemné porcelánové výrobky tradiční porcelánka Thun podporující i náš festival. Slon je naopak gigantický chobotnatec, do kterého naše festivalové slůně jistě postupem času doroste.

Kdo ještě nenavštívil historické městečko Klášterec nad Ohří, nedaleko Karlových Varů, měl by tak učinit letos v létě. Celá akce probíhá v krásném prostředí Letního kina, startuje v 11h dopoledne a končí pozdě v noci. Patronát nad letošním ročníkem převzal herec Ladislav Županič a celým festivalem provede Petr H. Batěk.

Program festivalu myslí v první řadě na děti a rodinu. Kromě zajímavých atrakcí, pohádek a písniček, se malí návštěvníci mohou těšit na dětský Cirkus Berto a také cirkusovou mini-zoo! Vyzkouší si různé soutěže a dětské dílničky. Zatančí si na koncertech Lázeňského orchestříku doktora Pěnkavy. Čekají na ně stánky s různými výrobky i občerstvením a spousta dalších lákadel...

A aby rodiče nepřišli zkrátka, jsou pro ně přichystány od odpoledních hodin koncerty několika známých hudebních skupin: Petr Kalandra Memory Band, Michal Šindelář nebo ABBA STARS Revival. Akci ukončí originální show bojové a ohňové skupiny Punk Rebels. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Klášterec nad Ohří Akce v obci Klášterec nad Ohří
  • Music club Pancha

    Klášterec nad Ohří, Budovatelská 487
  • Klub D-rak

    Klášterec nad Ohří, Petlérská 416, 431 51 Klášterec nad Ohří-Miřetice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Slon v porcelánu –...

Wellness Hotel HasištejnMísto (8.7 km)

Waldhaus JáchymovJáchymov,Klínovec (17 km)

Wellnesshotel BeethovenChomutov (18.7 km)