Demolice synagogy - audiovizuální šílenství v Žatci

Adresa:

Žatec, Dlouhá 2407

Termín: 17.6.2016
Vstupné:

zdarma

17červen pátek 20:00

Žánr: koncertyelektrokabaret


V rámci audiovizuální performance ve večerních hodinách vystoupí elektronické progresivní kapely PTAKZ a Frau Frankenstein und Spüllboys, prostor synagogy bude originálně nasvícen, a na místě se objeví také umělecké instalace a videoprojekce.

Pořadatelským záměrem je představit v Žatci tvorbu mladých progresivních nadějných umělců, kteří se však vymykají zažitým konvencím. Formace PTAKZ a Frau Frankenstein jsou kapely, které klubovou a festivalovou scénu zaujaly kvůli ostrým elektronickým beatům a hře se zvukem, svou abstraktní, místy drásavou rapovou lyrikou, a až apokalyptickým pohledem na svět a člověka.

A z toho všeho, včetně sebe, si ve své pitoreskní kabaretní show dělají tak trochu srandu. V kombinaci s unikátním prostorem synagogy, která toho sama o světě a člověku vypovídá dost, se bude jednat o zážitek, který přesahuje rámec toho, co lze tradičně vidět v Žatci. Přijměte prosím pozvání na "Demolici synagogy" - audiovizuální performanci a "přechodový rituál" - která se odehraje 17. června od 20:00 hodin. Vstup je volný.

Na místě bar. Koncert není vhodný pro osoby mladší 15ti let. Video pozvánka: https://www.youtube.com/watch?v=YrqFEYPP3Zs Událost na Facebooku: https://www.facebook.com/events/1680253025568227/ Celá tisková zpráva: https://www.pirati.cz/regiony/ustecko/zatec/tiskove-zpravy/demolice_synagogy Ukázky z tvorby PTAKZ: Rozcestí - https://www.youtube.com/watch?v=uMMLX5OvnX8 Zažehni sporák - https://www.youtube.com/watch?v=TsY_LeN9D38 Galaxie PTAKZ - https://www.youtube.com/watch?v=PihJ50jtHIY

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Žatec Akce v obci Žatec

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Demolice synagogy -...

Wellnesshotel BeethovenChomutov (16.8 km)

Restaurace NauticoMost (21.1 km)

Wellness Hotel HasištejnMísto (24.4 km)