Louie Birthday Party

Louie Birthday Party

Adresa:

Most, Josefa Dobrovského 2296/7

Termín: 6.5.2016
Vstupné:

Dobrovolné

6květen pátek 20:00

Žánr: koncertypopmetalpunk


Ahoj všichni, tady Louie, zpěvák kapely Another False Story. Jelikož se opět stalo, že se termín koncertu sešel i s mými narozeninami, rozhodl jsem se to tentokrát udělat celé plánovaně. Letos oslavím ¼ století a to se musí zapít! …a jak jinak než spolu s koncertem a v mém oblíbeném klubu na Záchytce v Mostě.

Celá akce je BEZ VSTUPU, ovšem pokud byste chtěli přispět, bude zde možnost dobrovolného vstupu a pomůžete tak né mě, ale kapelám (předem díky). Již trochu poučeni z těchto „párty“ oslav, budeme (Another False Story) hrát na této akci jako první a to přesně ve 20:00 (!!!), aby bylo dost času na to se opít.

Jsem strašně rád, že spolu s námi si tu zahrají další mladé kapely, které si troufám říct, jste ještě neslyšeli! První z nich jsou energií nabití M3TA (Třetí Meta), hrající svižný pop-punk již od roku 2012, který máme všichni rádi. Dostanete od nich přesně to, co očekáváte a zní to vše prostě neskutečně skvěle.

Tato čtveřice je z vesničky Třebíz mezi Slaným a Panenským Týncem, zpívají česky a právě připravují nové EP, ze kterého jsou venku již dva songy! Další kapela hraje přesně to, co je mému a celé naší kapele, v srdci nejblíže. EMO! :D Každý jsme na to vyrostli a je super, když jsou kapely, co nezapomínají na své kořeny. Podle nich je to přesněji emo-core a slyšet v tom můžete inspiraci například Finch, nebo Senses Fail a vlastně vše dobré kolem roku 2002?

Určitě si poslechněte jejich nejnovější EP s názvem Trenches. Tato kapelu sem jede až Třeboně a jmenují se Ends At Last. Poslední kapelou, která to zde celý uzavře, jsou Chomutovští Rise At Dawn a bezpochyby jsou nejtvrdší kapelou večera!

Hrají řízný a nekompromisní metalcore, který se s ničím nesere. Tvrdé riffy, metalové vyhrávky, dvojšlapka a screamo zaručí, že večer spát rozhodně nebudete. 20:00 – Another False Story 21:00 – M3TA (Třetí Meta) 22:00 – Ends At Last 23:00 – Rise At Dawn ..a možná přijde i kouzelník!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Most Akce v obci Most

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Louie Birthday Party

Restaurace NauticoMost (364 metrů)

Wellnesshotel BeethovenChomutov (16.8 km)

Wellness Hotel HasištejnMísto (28.1 km)