Studentský Majáles 2016

Studentský Majáles 2016

Termín: 29.4.2016
Vstupné:

Předprodej: 80,- student, 100,- ostatní; Na místě: student 100,-, ostatní 150,-

29duben pátek 14:00

Žánr: festivalyMajálesslavnostistudenti


Studentská unie UJEP zve na první ročník Studentského Majálesu! Akce se uskuteční 29.4.2016 v areálu kampusu UJEP před Fakultou umění a designu od 14:00. V rámci tématu NÁVRAT K TRADICÍM se můžete zúčastnit slavnostního průvodu v maskách, který půjde z Mírového náměstí až do kampusu.

Na dvou hudebních stage se můžete těšit na kapely jako je: ZRNÍ, DIRTY BLONDES, WWW, NOISY POTS, KVĚTY, ILLE, I LOVE YOU HONEY BUNNY, HOUPACÍ KONĚ, ELLYCE, HOT PANTS, MAMA'S PROJECT. V bohatém doprovodném programu uvidíte Majálesové svatby či Činoherní studio.

Můžete si zkusit jízdu na longboardu od Mayhem Longboards nebo se podívat na potetované andílky Suicide Angels. Dále zde uvidíte projekt Svoboda zvířat, Amnesty International Ústí nad Labem, HateFree Culture, Food Not Bombs a další. Zážitky na Studentském Majálesu zdokumentuje Photoplace. Suvenýry si můžete odnést například od Korálky Studiowallerie, FIMO Lenassi, Obskur, PruskaShop, Bearfromural a mnoha dalších.

Hlad a žízeň můžete zahnat u skvělých cateringových stánků, které na místě budou - Lagarto Café, Pivnice Tipka, Zmrzlina Hlín, Čajovna u Vysmátý Žáby, Fair & Bio Pražírna, Box na Nábřeží. Vítáni jsou samozřejmě vegetariáni a vegani, kteří si přijdou na své u Vege Bistro Čekárny.

Vstupenky můžete kupovat v předprodeji od 4.4. ve Vege Bistro Čekárna, Knihkupectví UJEP a v Cajku. V předprodeji stojí vstupenky 80,- pro studenty a 100,- ostatní. Na místě pak můžete zakoupit za 100,- studenti a 150,- ostatní. Takže vezměte krepáky, masky a poďte s námi vyrazit do ulic zpět k tradici Studentského Majálesu!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ústí nad Labem Akce v obci Ústí nad Labem

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Studentský Majáles 2016

Restaurace VětrušeÚstí nad Labem (1 173 metrů)

Ubytování DomaTisá (14 km)

Wellness Hotel Zlatá LípaDěčín (17.3 km)