3. výročí Labelu de Mimo + Street art graffiti jam

3. výročí Labelu de Mimo + Street art graffiti jam

Adresa:

Chlumec, Zalužanská

Termín: 2.4.2016
Vstupné:

dobrovolné

2duben sobota 10:00

Žánr: ostatní akce


Label de Mimo oslaví 3. výročí své existence CHLUMEC - V sobotu 2. dubna od 10 do 22h se v Chlumci u Ústí nad Labem uskuteční oslavy 3. výročí hudebního vydavatelství Label de Mimo (LDM) sdružující nadšené umělce a jiné mladé talentované lidi.

Při příležitosti oslav proběhne také streetartová akce Graffiti Jam, na které si budete moci vyzkoušet graffiti legálně pod dohledem profesionálů. Akce je otevřena široké veřejnosti a nabízí bohatý doprovodný program. Během celého dne budou akci hudebně doprovázet DJ Robob, DJ Travis a DJ Tariii.

Místo konání je vhodné pro projížďky na skateboardech či longboardech, těšit se můžete také na fotokoutek HappyBox a bar s občerstvením. "Touto akcí chceme navázat na naše předchozí projekty ve snaze zlepšit kulturní a společenský život v našem regionu. Věříme, že přilákáme mnoho místních i okolních návštěvníků a pomůžeme oživit veřejné dění," řekl za Label de Mimo Tomáš Hart.

Celá akce se koná Chlumci u Ústí nad Labem, konkrétně v ulici Zalužanská na prostranství za garážemi. Více informací o oslavách výročí i Graffiti Jamu naleznete na Facebookové stránce události fb.com/events/1711789155762275. Kontaktní osoba: Tomáš Hart tel: 720 762 237 email: ldemimo@gmail.com

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ústecký kraj Akce v obci Chlumec

Podobné akce

Ubytování v okolí akce 3. výročí Labelu de...

Restaurace VětrušeÚstí nad Labem (9 km)

Ubytování DomaTisá (10.8 km)

Wellness Hotel Zlatá LípaDěčín (20.5 km)