Přejít na stránky Ticketpro.cz

Marie Rottrová - Vánoční koncert

Adresa:

Ústí nad Labem, Velká hradební 619/33

Termín: 20.1.2015
Vstupné:

od 650,-

20leden čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyfolk

Umělci: Marie Rottrová


"Marie Rottrová se vrací po delší pauze na koncertní pódia a na Vánočních koncertech bude vystupovat se skupinou Neřež, se kterou zazpívá své největší hity z dlouholeté kariéry, kterou si vybudovala kvalitními písničkami a zároveň vynikajícími texty

"Marie Rottrová se vrací po delší pauze na koncertní pódia a na Vánočních koncertech bude vystupovat se skupinou Neřež, se kterou zazpívá své největší hity z dlouholeté kariéry, kterou si vybudovala kvalitními písničkami a zároveň vynikajícími texty. Jejími autory jsou především Jaromír Nohavica, Jaroslav Wykrent a Jiřina Fikejzová.
 
Maria Rottrová, která za svou kariéru nazpívala více než 600 písní a vydala 20 autorských alb, mnoho výběrů a speciálních projektů, se poté co oslavila 70-té narozeniny, rozhodla ukončit koncertní činnost. Po třech letech se jí po koncertních pódiích začalo stýskat a k jejímu návratu ke koncertování přispěli hlavně její dlouholetí fanouškové, kteří jí k tomuto kroku nakonec přiměli.
 
Po koncertní pauze je nyní znovu plná elánu a všichni, kteří navštíví její koncerty se skupinou Neřež, se můžou těšit na nevšední hudební zážitek."

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ústí nad Labem Akce v obci Ústí nad Labem

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Marie Rottrová -...

Restaurace VětrušeÚstí nad Labem (830 metrů)

Ubytování DomaTisá (13.7 km)

Wellness Hotel Zlatá LípaDěčín (17.6 km)