Čeká vás opravdu nabitý program - děti si užijí skákací hrad, výtvarné dílničky, soutěže a hry, malování na obličej, pohádku "Co se nese v lese" v podání Divadla Na klice (v 11.30 hod. u bývalé restaurace Koliba). Představí se také Bytové dekorace Art&Deco by TSD s ručně malovanými výrobky jako jsou plecháčky, keramické hrnky, polštářky, bloky..., dále Přestavlcká kreativní dílna s dřevěnými předměty, omalovánkami, dekoracemi, které si děti mohou dotvořit přímo na místě či doma. Kromě běžného občerstvení (Savanka, Pueblo, Kukang, Zebu Bar) zde bude řada stánků se sladkými i slanými dobrotami - trdelník, palačinky, vafle, rolovaná, klasická či kuličková zmrzlina, domácí langoše, všelicos na grilu, churros... Můžete ochutnat i vynikající neapolskou pizzu přímo z pece od PAPA JESS Pizza.

Jako dárek od zoo obdrží děti jeden vstup na skákací hrad zdarma a malování na obličej bude se slevou.

Součástí dne je akce společnosti Elektrowin S vysloužilci do zoo. Každý, kdo přinese nefunkční elektrospotřebič, obdrží volňáska pro dítě (platí pouze v tento den).

Zoo představí nový druh - samičku hrošíka liberijského, kterou návštěvníci uvidí ve spodní části zoo (bývalý výběh a expozice pro tapíra).

Plakát

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ústí nad Labem Akce v obci Ústí nad Labem

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Den dětí v ZOO Ústí...

Restaurace VětrušeÚstí nad Labem (1 835 metrů)

Ubytování DomaTisá (13.8 km)

Wellness Hotel Zlatá LípaDěčín (16.7 km)