Refew

Refew

Adresa:

Litvínov, Ukrajinská 283

Termín: 26.5.2023
Vstupné:

220

26květen pátek 20:00

Žánr: koncertyHip-Hop Rap Litvínov

Umělci: Refew


Refew, jak sám o sobě tvrdí, se věnuje hudbě už od dětství. Vážně začal brát svojí tvorbu až v roce 2013 a to konkrétně releasem Blackcock EP. To se jako zázrakem dostává k Vladimirovi 518 a tak se Refew stává v roce 2014 jediným novým členem Bigg Boss od jeho založení v roce 2006. Po boku legendárních interpretů hip hopové scény jako jsou PSH, Supercoo, WWW, LA4 absolvuje 3 úspěšné turné (Heavy weight, Young gunz, Rapmasters) a také je jednou ze dvou hlavních postav dílu Rap z dokumentárního cyklu Kmeny.

Pod záštitou Biggboss vydává 2 CD (Z místa, Na kredit) na kterých se objevují spolupráce s velikány typu Separ, DJ Wich, Moja Reč a další. Po dvou letech působení v převážně pražské nahrávací společnosti ale label kvůli neshodám opouští a stává se členem Blakkwood records.

V novém prostředí se velmi rychle aklimatizoval a tak během roku stihl vydat 3 projekty (CD Ofiko, label projekt Blakkkout a Free EP Blakkkak). Po úspěšné Blakkout tour, doplněné o spoustu sólo koncertů se Refew vrhl zpět do práce do dnešního dne vydal další čtyři alba: O tři bloky dál, Pět růží, 777 a Jednou ti koupim dům mámo. 

Refew se stal jediným novým členem legendárního labelu Bigg Boss od jeho založení v roce 2006. Zatím má na kontě Blackcock EP a mixtape Z Místa. Debutové album je plánováno na zimu 2014.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Litvínov Akce v obci Litvínov

Podobné akce